Разноразно питање

1. All Programs>Accessories>Accessibility - Windows xp
    All Programs>Accessories>ease od acces - Windows 7

2. Je li bio nekad Motli Kru u Srbiji?

3. Dube, najlakše ti je Start-Run-kucaš: osk

4. koliko znam,nikada motli kru nisu bili u srbiji.

5. Нису били, нити ће бити. :(

6. Dube, najlakše ti je Start-Run-kucaš: osk

A kako da ukuca, kad mu ne radi tastatura? :D

7. имаш у Start/Programs/Accesories On-Screen Keyboard!
    pokreni pa videćeš i sam...

8. Sramota me sad.

Ali može da iskopira odavde! Da! :)

9. Gde ima da se kupi glinamol ili biolin?

10. Šta će ti to? Sačekaj da se otopi sneg, odeš u prvi parkić po bljuzgavici, razgrneš kaljugu i praviš figurice:)

Šalim se. Pogledaj u nekim jačim knjižarama. Poslednji put sam ga kupovao pre 20 godina:)

11. hehe neverujem da ljudi i ovo pitaju:)

12. Korleone

Šta će ti to? Sačekaj da se otopi sneg, odeš u prvi parkić po bljuzgavici, razgrneš kaljugu i praviš figurice:)

More marš. :) Treba mi da pravim neke kalupe za kolače, da ne detaljišem sad. Već par godina ne viđam to nigde, pa me zanima postoji li još uvek u prodaji.

13. More marš. :) Treba mi da pravim neke kalupe za kolače, da ne detaljišem sad. Već par godina ne viđam to nigde, pa me zanima postoji li još uvek u prodaji.

pa bolje da si bacila link sa slikom sta ti treba pa ce ti neko vec naci..

14. Ako si negde u Vojvodini, to će ti biti lako. Odi do prve ciglane i sigurno će ti dati 10-ak kg.

15. Stvarno, imaš u knjižarama.

16. p.s. glinamol je hrvatski brend školske gline. Mislim da se u Srbiji to ne radi više.

17. http://www.portal-usluga.hr/shop/slike/a1/male/010820-Fokus_1.jpg
    Evo slika. Ma ne mora hrvatski, svejedno, samo da je funkcionalan. Nato, nema već neko vreme, nisam nalazila. Zato i pitam.

18. Ovde ima svega što ti je potrebno za pravljjenje raznoraznih kalupa
    http://www.hobby-art.rs/srpski.htm

19. Baš ću da svratim do njih prvom prilikom i raspitam se jesu li proizvodi bezbedni za upotrebu, pošto se radi o oblikovanju hrane..

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.