Разноразно питање

1. Pa postoje silikoni od kojih se prave kalupi, međutim u većinu se stavlja razređivač, što tebi ne bi odgovaralo. Raspitaj se kod njih.

2. staklena mozda nesto ovde nadjes keva je skoro uzimala neki silkonski kalup za neke rolate

http://order.tupperware.com/coe/app/!tw$shop.p_category?pv_ic_code=10004

samo msilim da su skupi

3. Ma imam i ja te kalupe, ali mislim da ona hoće da pravi svoje oblike...

4. Ma imam i ja te kalupe, ali mislim da ona hoće da pravi svoje oblike...

to je bila pomoc....

5. Hvala u svakom slučaju! :) Valjda ću naći negde taj biolin, ili adekvatnu zamenu..

6. Ma ima to u knjizari, cini mi se da je moj mladji brat uzimao to. Nisu nekog kvaliteta, ali rade. Samo pod prtima pogledaj da li je cigla mekana, i nikako nemoj da je kvasis.
    Da imam likovno, trazio bih neku ocenu sto ovo jos pamtim.

7. Ima li neka strategija na foru Total War serijala, ali da se radnja desava u sadasnjosti?

8. Чекајте, људи, "лајковање" је забрањено?

9. Чекајте, људи, "лајковање" је забрањено?

Jeste ako je nasumično davanje pluseva bez čitanja definicija. Nešto kao suprotnost hejtovanju.
    Ako uredno pročitaš i oceniš - nije kažnjivo.

10. 'Ajd' i ovde da kažem, da ne nađe neki mod moje ocene pa me banuje: lajkovao sam, nisam znao da je kažnjivo. Više neću. Ok? :)

11. Ма, није забрањено бре. Ево, пробајте на мени, неће да вас банују.

12. Па, са' ће да копају и тебе и мене! :кш, кш: Само сам се шалила! :)

13. 'Ajd' i ovde da kažem, da ne nađe neki mod moje ocene pa me banuje: lajkovao sam, nisam znao da je kažnjivo. Više neću. Ok? :)

Khmm...

14. 'Ajde, mess...do juče si bila smrtnik, znaš kako je. :))

15. Znam, zato i khmhćem ;)

16. E, pa odlično onda. ;))

17. Zna li neko kako se zove zanat izrade violina i gitara? Hitno je prilično!

18. Nema naziv, jednostavno majstorski zanat za izradu violina/gitara.

19. Koliko sam ja provalio kaže se Graditelj violina.

20. Hvala na odgovorima. Još uvek nisam dobio povratnu informaciju o tačnom odgovoru. Ako bude javiću.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.