U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pa postoje silikoni od kojih se prave kalupi, međutim u većinu se stavlja razređivač, što tebi ne bi odgovaralo. Raspitaj se kod njih.
staklena mozda nesto ovde nadjes keva je skoro uzimala neki silkonski kalup za neke rolate
http://order.tupperware.com/coe/app/!tw$shop.p_category?pv_ic_code=10004
samo msilim da su skupi
Ma imam i ja te kalupe, ali mislim da ona hoće da pravi svoje oblike...
to je bila pomoc....
Hvala u svakom slučaju! :) Valjda ću naći negde taj biolin, ili adekvatnu zamenu..
Ma ima to u knjizari, cini mi se da je moj mladji brat uzimao to. Nisu nekog kvaliteta, ali rade. Samo pod prtima pogledaj da li je cigla mekana, i nikako nemoj da je kvasis.
Da imam likovno, trazio bih neku ocenu sto ovo jos pamtim.
Ima li neka strategija na foru Total War serijala, ali da se radnja desava u sadasnjosti?
Чекајте, људи, "лајковање" је забрањено?
Jeste ako je nasumično davanje pluseva bez čitanja definicija. Nešto kao suprotnost hejtovanju.
Ako uredno pročitaš i oceniš - nije kažnjivo.
'Ajd' i ovde da kažem, da ne nađe neki mod moje ocene pa me banuje: lajkovao sam, nisam znao da je kažnjivo. Više neću. Ok? :)
Ма, није забрањено бре. Ево, пробајте на мени, неће да вас банују.
Па, са' ће да копају и тебе и мене! :кш, кш: Само сам се шалила! :)
Khmm...
'Ajde, mess...do juče si bila smrtnik, znaš kako je. :))
Znam, zato i khmhćem ;)
E, pa odlično onda. ;))
Zna li neko kako se zove zanat izrade violina i gitara? Hitno je prilično!
Nema naziv, jednostavno majstorski zanat za izradu violina/gitara.
Koliko sam ja provalio kaže se Graditelj violina.
Hvala na odgovorima. Još uvek nisam dobio povratnu informaciju o tačnom odgovoru. Ako bude javiću.