Разноразно питање

1. Al' opet... Džimi, jesi mu video onu poslednju na groblju? Pa to jedva i početnici da pišu...

2. Al' opet... Džimi, jesi mu video onu poslednju na groblju? Pa to jedva i početnici da pišu...

Је л' сумњаш да је то стварно он или...?

3. Ma ne, znam 100% da je on, ali me jednostavno začidio šta piše...

4. Па шта знам, можда док се мало врати у форму :) Али реално, толики је мит постао да наравно да сви превише очекују од њега... А он изгледа није ни пратио сајт у одсуству.

5. Da li neko zna gde mogu da se kupe posteri Iron Maidena?

6. Da li neko zna gde mogu da se kupe posteri Iron Maidena?

Имам ја један слободан постер Мејдена хамер формата за концерт на Сајму 2007. На слици онај тенАк с омота А маттер оф лифе анд деатх. Пошто имам још један исти такав на зиду, размишљао сам да ли да продајем овај, или да га чувам. И даље размишљам.

7. Dobiješ dve krmače i par devica, ima još nekih Moldavki na lageru. Može?
    Taman mi se uklapa tenAk sa Če Gevarom i kalašom lolo

8. И шта ја да радим с тим Молдавкама? Једино да препродам, ал' то ми цим.

9. Мислим да им је пала цена... Тим молдавкама... Јбг, извикане су сувише.

10. Pa osim da ih preprodaš piratima u Somaliji, možeš i da ih razdevičiš. Ako prsnem napraviću sam sliku na zidu u velikom formatu.

11. Јеси пробао у Феликсу? Имам и ја неки постер али је у шит стању а и не знам где је.. А и нема тенАк.

12. Mislim da imam ja koji komad u ormaru, ali morao bih da proverim. Poster, ne Moldavku.

13. Pfffff imam rođaka koji je akademski slikar, ja se ovde zamajavam.

14. Има и та варијанта да скинеш слику повећег формата и да носиш на штампање. Испашће ти хамер до 10-15е кинти на обичном папиру.

15. Čekaj hamer je 100x70 cm? Mhm sasvim dovoljno, hvala narode smisliću nešto.

16. Imam ja 2. To su ti kao posteri na tkanini. Možemo se dogovorimo nešto.

17. jel se "time to kill" prevodi kao "vreme je da ubijam" ili "vreme koje treba ubiti"?

18. Ja mislim da zavisi od situacije u kojo se izgovara. Tipa kad Prljavi Hari izvadi smit onda je time to kill. A kad odeš na cirkaš vops ispred prodavnice onda je time to kill - gubljenje vremena.

19. time to kill

Obično se koristi kao "vreme je za ubijanje".

Dok se "killing time" koristi za ubijanje vremena.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.