Разноразно питање

1. Vesnam, napravi mi tulumbe, i Zezatoru, Bitangi, i tako.

Virtuelne tuljumbe?

2. Čuj mene guske, patke! Sorry...

3. Zbog čega će ti uopšte to pitanje?Da nijesi ti neki istraživač?

4. Ne, samo me zanima...

5. Ipak mislim guska.
    EDIT:Ču mene guska,kokoška.

6. Ko ide u jedanaest uveče i ispravlja članak o mocartu na srpskoj vikipediji?

7. Kako dobiti riđe dete? Ono - plava mama, plav tata - plavo dete; plava mama, crn tata - smedje dete. A kako riđe, majku mu?! Ono, ako ja imam tamno smeđu kosu, braon oči i nešto između ten, kako da mi dete bude riđokoso, sa zelenim očima i belim tenom? Kak'o muško mi treba?

8. Теби онда треба Џинџер. :)

9. Колико има укупно коментара на сајту?

1.351.248 komentara.
    1.531.619 postova na forumu.
    4.267.971 poruka na četu.

Ova tema se treba zaključati i sva pitanja slati Kostiću na pvt.

Neka teme, ionako dobijam previše PVT-ova.

Šta je starije, ćurka ili patka?

Patka. (70 miliona godina pre nove ere), dok su ćurke stare "samo" 23 miliona godina pre nove ere.

10. Ko je Abraxusov dupli, morao je imati duplaka, jer zasto bi se vratio bas sada na sajt kada se trebaju oni uslovi prihvatiti.

11. Ko je Abraxusov dupli

Nema dupli.

zasto bi se vratio bas sada na sajt kada se trebaju oni uslovi prihvatiti.

Zato. Zadovolji se tim odgovorom.

12. Zato. Zadovolji se tim odgovorom.

Kostić zavodi diktaturu.

13. Nije se vratio na sajt, nego je to Kostić petljao. Uuups, je l' to bila tajna Štefi? ;)

14. Da li me ti to optužuješ da sam provalio Abraxusov nalog? Obrati pažnju šta ćeš odgovoriti, jer je to ozbiljna kleveta.

15. Не знам да ли је дупли, ал' су му дефиниције бисер:

kondom

Štiti od oboljenja i pokolenja!

16. Jbg, nije bio 2 godine na sajtu. Valjda još misli da takve stvari prolaze.
    Ali moram priznati da je i mene iznenadio. Može on to mnogo bolje.

17. Ја му био обрис'о ону 'Лицемерје', нисам ни знао да је његова. Онда је неко од модова вратио из мртвих, мистерија ко је вратио.

18. Čovjek jednostavno nije odavno bio na sajt,drugačije stvari su se nekad pisale.I drugačije stvari su se ljudima sviđale.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.