Разноразно питање

1. Pa, sa svojih 160 i sedam kila viška do normalne kilaže, slabo, a nisi bila trenutno na sajtu kada sam to o frizuri pitala. :)

Cvetiću, nemaš ti viška kilograma nego manjka centimetara :)))
    Šalim se :-*

2. I ain`t seeing no goddamn question on this page!

3. Cvetiću, nemaš ti viška kilograma nego manjka centimetara :)))
    Šalim se :-*

Hihihihi. :) E, krenula sam da vežbam, svaki dan po 30 čučnjeva, trbušnjaka i sklekova. :) Primetla sam da mogu mnoooogo duže da hodam i trčim. :D

Ma dobra si ti, ne znaš mene npr...
    Ja jedino mogu da budem "Carnex"-ov maneken.

Ili onaj jedan ortak u reklami za pivo. :D

Drogirani, bilo je pre jedno dva meseca mislim, sad me mrzi da tražim. :)

4. ne vozaj se gradskim javnim i eto resenja ;)
    tabanaj

5. enemyofthefreeworld

Купује ли неко у "Аману"?

VelikaKonzerva

neko vreme jesam, dok mi ortak ziveo blizu neke njihove radnje, sto?

Ибро

Ја некад, кева баш често. Мислим да су наредили радницима да куцају једну ствар више, рецимо, уместо 2 наплате ти 3 јогурта. Људи кад купе две кесе ствари, обично не примете одмах или не примете уопште. Кеви се десило можда 2 пута и трећи пут је обратила пажњу у продавници и кад им је рекла они као "јао, извините, грешка". Могуће да твоје питање нема везе са овим, али ето, нек се зна. Јебем им матер, власницима и шефовима.

Зато што много краду код мене, па ме занима је л' тако и код осталих. Типа једном сам приметио да је рачун био фазон 145, а она мени саопштава 150. Мсм кои курац... Е сад, не знам да л' власник беше из Сирије или Јордана, а та њихова пљачка се интезивирала последњих пар месеци, па сам 'тео да питам има ли неко осећај да финансира тај њихов рат тамо у далекој пустари Сиријској?

6. Enemi mislim da je vlasnik Jordanac, tako da bar u tom smislu nema veze sa Sirijom.

7. Ал краде ко да је Сиријац. :Д

8. Koje su to lopovčine, prvo su im cene ne daj Bože a još što vole da podvale to je strašno. Kod njih idem samo kad me baš mrzi da odem do Maksija ali ih izbegavam iako su mi bukvalno ispred zgrade.

9. Они од сваког да узму по три динара више, па пута број куповина па пута број продавница. КОЛИКО ЈЕ ТО ПАААРА?

10. Je l ovo plagijat? http://vukajlija.com/zabava/posteri/573480

Može li kožna (eko koža je u pitanju) jakna da se ponese u hemijsku čistionicu?

11. Не може да се понесе, мораш ти да је понесеш. Хе хе

12. Inače, ljudi, je l' znate gde mogu da kupim, ja ne znam ni kako se to zove na srpskom ''deerstalker'',

"ŠEŠIR", d.d. iz Škofje Loke proizvodi autentične šerlok hetove, maloprodajna cijena je 18€. Imaš ih đe oćeš po Sloveniji.

13. Dajte mi neki sajt za onlajn gledanje filmova i sa našim prevodom.

14. filmovi.infopult
    filmovin
    filmovizija
    leptirica
    ono.. google.com

15. kako da podesim da mi jebeni chrome ne briše sam kolačiće?!

16. Ako to ne uspe, probaj negde u podešavanjima, štadatikažem.

17. chrome://settings/
    pa idi na "Content settings" pa tu izabereš opciju koja ti odgovara.

E da moraš dole da klikneš show advanced settings pa onda ovaj content settings na "Privacy"

18. a znam
    al ne vidim nigdje tu opciju
    u suštini, on ih svakih par dana sve obriše, ne znam koji mu je

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.