Идеш на оно испод икса, изабереш букмаркс па букмарк менаџер, па идеш органајз па експорт и сачуваш негде. Ако их не буде кад опет инсталираш, само идеш све то исто па на крају импорт.
za profesoricu nije prosla sfrj...
eh,deco moja,te radne akcije,te igranke,stipe iz zapresica.ma kupite srpsko-hrvatski latinski recnik.em je napisano polujezikom em se koristi za izumreli jezik.trebace vam u zivotu koliko i rak pluca.
Људи, слушајте. Црни грујан ми је нешто објашњавао ал сам избосне па не контам. Треба да оборим систем јебени и подигнем али проблем је што морам са усб. Скидам седмицу сад, па кад је ставим на усб, како да направим усб да је бутабилан и како у биосу да поставим да ми прајмари бут буде на усб ?
Pa valjda ako staviš onu prvu opciju za cookies ne bi trebalo da ih briše
ta je i podešena :D
mater mu jebem, et'.
Реинсталирај.
hmm, je l' ostaju bukmarks kad reinstaliram?
Идеш на оно испод икса, изабереш букмаркс па букмарк менаџер, па идеш органајз па експорт и сачуваш негде. Ако их не буде кад опет инсталираш, само идеш све то исто па на крају импорт.
e, kul. hvala. :D
Је л' има тема на форуму која се бави питањем увођења монархије?
да ли неко зна где може да се набави речник латинско српско-хрватски, аутор јован чолић?
Мислим да сма то видо овде негде у НСу, ако нема- правац сајам књига :Д
brate, u onom krugu ima 100%
imaju sve moguće srpsko-hrvatsko-random jezik rječnike :D
To nie potrebno da bi se imala visok ocena iz latinskog u srednjoj,
za profesoricu nije prosla sfrj...
eh,deco moja,te radne akcije,te igranke,stipe iz zapresica.ma kupite srpsko-hrvatski latinski recnik.em je napisano polujezikom em se koristi za izumreli jezik.trebace vam u zivotu koliko i rak pluca.
ма, треба ми за такмичење. рекла нам је проф. да је тај најбољи речник и да је тираж распродат. ако неко има такав, нек ми се јави у пвт. :)
Људи, слушајте. Црни грујан ми је нешто објашњавао ал сам избосне па не контам. Треба да оборим систем јебени и подигнем али проблем је што морам са усб. Скидам седмицу сад, па кад је ставим на усб, како да направим усб да је бутабилан и како у биосу да поставим да ми прајмари бут буде на усб ?
http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ss/bootorderchange.htm
?
Devetaru, vrati se na segu... jednostavnija je za tebe, jer si bosanac.. :)
Devetaru, vrati se na segu... jednostavnija je za tebe, jer si bosanac.. :)
Поједи један бурек са сиром, пребаци просјек преко 20 па ми се онда јави мајке ти твоје. Ето ти савјет од глупог босанца :)
Mnogo si ti nešto nervozan lik...
dan'lo nervozan? nemojmo se zajebavati :))
Нисам ја нервозан него ти претјерано сереш.