Разноразно питање

1. Može mala pomoć?
    Jutros mi se porodila drugarica koja od skoro živi u Bariču, popodne idem kod nje, odnosno kod njenog supruga, treba da padne neka žurka povodom rođenja blizanaca!
    Nikada u životu nisam bila u Bariču...kako najbezbolnije da stignem do tamo i kojim prevozom? Slabo poznajem Beograd jer sam ovde tek mesec dana, a trenutno sam u Vojvode Stepe.

2. Иди до аутобуске станице (Ластине), тамо види неки бус за Обреновац и распитај се да ли стаје у Баричу. Е ако стаје, онда седи у њега. хД

3. Pa tako nešto bih i uradila, nego ne znam kako idu ti lokalni autobusi...da ne bude - stignem u Obrenovac u 5, a za Barič imam bus u 7...

4. Барич ти је пре Обреновца, дакле све што иде у Обреновац требало би да пролази кроз Барич.
    Ево га неки ред вожње са странице општине Обреновац, не знам колико је поуздан.
    http://www.obrenovac.rs/index.php?option=com_content&view=category&id=60&Itemid=249

5. Sve će ti reći ovi na autobuskoj... A možeš i da pitaš tu drugaricu, valjda ona zna...

6. Hvala u svakom slučaju, sad ću još malo da guglam :)
    Nju ne mogu da pitam, u bolnici je, a njen muž je pogubljen trenutno, pa ne bih želela dodatno da ga opterećujem.

7. Na kojoj tribini će biti zvezdini navijači večeras? Na temi za kup su svi zapenili i samo se prepucavaju idioti.

8. Куртоне. Брдо куртона, сад ће да навали јер се до сад скривала.

http://shirahvollmermd.files.wordpress.com/2012/05/case-closed-stamp.gif

9. Бејзбол палицу са посветом.

10. jebite se, ozbiljno sam pitala.

11. kupi joj malu vidru

12. Navijački šal (pazi kuda prolaziš s njime) :)

13. Uvek je mekan poklon dobrodošao, majca neka, dukserica, kapa, rukavice, gel za tuširanje, sapuni u raznim oblicima i listićima, neke sitnice sa grbom njenog omiljenog kluba... uglavnom bolje joj traži spisak šta bi volela da dobije na poklon pa joj kupi nešto sa tog spiska kad već nemaš ideju.

14. Kupi joj zlatni dukat.

Zlato će uvijek biti na cijeni a i sestrinski je. Taki je bar kod nas običaj...

15. Купи јој сезонску карту за бањалучки Борац или за кога већ навија...

16. Jedem ćevap s mnogo luka,
    napred Borac Banja Luka!!12

Šta uradiše ova dva indijanca na četu, pa popiše trajne?