Разноразно питање

1. Na taj sam mislio, VLC.. :) Hvala!

2. NIJE MALA NIJE MALAAAAAAAA TRIPUT RATOOOOOOOVAAAALAAAAAAAA!!!

3. Prepucavanje na ličnom i personalnom nivou na temi gde je već u prvom postu napisano da takva vrsta prepucavanja nije niti poželjne, niti potrebna. Ne mora se napominjati da će dolazak sa duplih naloga biti rigorozno sankcionisan.

Ео и први пост...
    Sve je dozvoljeno, pa čak i najgrđe mišljenje o protivničkom klubu, navijačima i svemu vezanom za taj klub, ali nema LIČNOG VREĐANJA ČLANOVA SAJTA.

Ни у једном дијелу нисам прекршио први пост нити сам радио спем на теми, чак сам испоштовао и овај дио ''нема личног вријеђања чланова сајта''.
    Ондулатори децхко који вам је курац?

4. Било би лијепо када би се неки од поменутих удостојио да ми одгонетне зашто сам банован.

5. Зато што си црнац! Уааа црнци! Пурпурна Велика Вукајлија, Карлобаг-Карловац-Вировитица!

6. Олигархија ће пасти и на ноге ће се подићи ослобођени робови.

7. Nash Bridges
    dajte mi link one pesme ajron mejdena al još iz doba pol di ana. vuče više na pank nego na metal. ne mogu da se setim kako se zove. neko ju je puštao

brate, mere bit gomila, ima 2 albuma, evo ti nekoliko mogucih, pa vidi na koju si mislio
    charlotte the harlot
    iron maiden
    prowler
    phantom of the opera
    purgatory
    killers

neka od tih vjerovatno, kontam da je purgatory
    http://www.youtube.com/watch?v=Th16vNh5HDw

8. Има ли неко некога у саобраћајној у 29. новембра?

ЕДИТ Мсм на саобраћајну милицију

9. Jesi li siguran da je saobracajna murija?

10. Јо, јо. У вези неке незгоде ми треба ургирање, тј. неко да им помери дупета њихова дебела.

11. Pa gde mi je post?
    Imam par ortaka u krvnim deliktima i teskim kradjama. Mozda mogu da pomognu?

12. Ај шаљем ти ПВТ за пар минута.

13. Jel moze neki predlog za slusalice za mobilni, ja imao dziniusove i crkle mi. Cena do 1500 dinara i obavezno da su one sto kad slusam muziku da ne cujem spoljni zvuk( da me jebete ne mogu se setim kako se to zvase al znate na sta mislim).

14. изолација маћоре

15. Ma ima neki poseban naziv cini mi se al nije to ni bitno. Ima ona guma a ne plastika i onda se ubaci u uvo.

16. Da nije slučajno slušalica? xD

17. Nebitno. Imal ko kakvu preporuku

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.