Разноразно питање

1. Skokni do mene da proveriš, ne znam šta ti konkretno treba, ali trebalo bi da može i da se naruči ako nema.

2. Kada kliknem da odem na poslednji komentar, ispod imena teme, ne ode mi uopšte na poslednji, nego na početak te strane. Je l' još neko ima taj problem ili sam ja poseban?

3. Nemamo, ja ubodem poslednji komentar, a ne ime teme.

4. Skokni do mene da proveriš, ne znam šta ti konkretno treba, ali trebalo bi da može i da se naruči ako nema.

Pa ja hteo da te pitam jel imas sta da valja. Ja imam one klasicne za ajfon al me nerviraju jer mi ponekad ispadaju a ove sto sam druge imao su bas bile dobre. Sad gledah neke hama 800 din al nisu mi nesto.

5. Nemam ti ja pojma da l' ima i šta ima, nisam upao u radnju 10 dana evo. :D

6. Ko je ovde lud, a ko blesav? Ko od koga krade?
    http://ereakcije.com/

7. Па шта мислиш? х)

8. Posle 100 god sam pogledao onu pizdariju od Slagalice i jebote nema MILKE CANIC! Nema onog debilnog Dobro Vece! Jel to gospoja bacila kasiku ili nesto trece?

9. A jebi ga ja bi od onih likova obolio posle dve sezone...

10. Natnat
    Ko je ovde lud, a ko blesav? Ko od koga krade?
    http://ereakcije.com/

Ladno su drmnuli i moju reakciju koja ima više nego smešan skor sa 19 ocena. He he
    Makar će tamo da je odaberu. :D

11. erekcije?

jesam ja jedini tako procitao link?

12. Ja triput pročitao erekcije, pa tek onda video ereakcije.

13. Ja kacam pročito link, pomislio na kakve to sajtove ide natnat, perverzije i tako to, ušo i bio zbunjen totalno, lololo, eReakcije.

Ladno su drmnuli i moju reakciju koja ima više nego smešan skor sa 19 ocena. He he

Moje ni da marnu. lolo

14. јел постоји тема за пријављивање СВОЈИХ ствари за брисање?

15. Za koliko para bi spavali Boris Bizetić?

16. Postoji. To što hoćeš da ti obrišu, predložiš za odabrane. Brišu sigurno i još dobiješ ban gratis.

17. ја бих неку варијанту без бана...

18. Pardon, Doris Bizetić.

19. Realno, pre bih Borisa za džabe, nego Doris za pare.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.