Разноразно питање

1. Zavisi gde hoćeš da putuješ, ali o nekom veeeelikom popustu za kupovinu unapred se ne nadaj...eventualno da se učlaniš na neku kompaniju, platiš prvi put malo više za to članstvo, pa posle na osnovu toga ostvaruješ dodatne popuste.
    Pitaj me konkretno na PVT, pa ću da ti objasnim...

2. Arlovski, eve ti...
    http://www.aviokarta.net/
    Moja agencija saradjuje sa njima, kazes im sta kad i gde, oni uzmu proviziju neku, ti miran i srecan...Sve bezbedno, na Terazijama imaju kanc, mozes tamo da odes da platis, mozes karticom, kako 'ooocees....

ELEM, da li neko zna neki lep restorancic u BG, da je onako simpa i da se svidja zenskom delu populacije, da odvedem devojku na veceru tunajt?

3. E ovako, kada sam pre mesec i po dana pitala iz šale da mi se odabere poster pa mi je jedan mod odabrao (za koji ste rekli da nije stručan po pitanju odabira postera), skinuli ste sa odabranih, nisam ni reč rekla.
    Sada kada sam najviše glasova dobila na takmičenju i kada mi je odabran poster kao što je po pravilu tog takmičenja, vi mi isti skidate posle 3-4 dana sa odabranih. Mislim da neko odskače od pravila. Volela bih da znam ko je umešao prste u ovo.

4. ELEM, da li neko zna neki lep restorancic u BG, da je onako simpa i da se svidja zenskom delu populacije, da odvedem devojku na veceru tunajt?

Ebo te dan zaljubljenih lololo

5. Вук за ондулатора, правда за Вука!!1`

6. Sve zavisi koliko love hoces da potrosis. I sto je jos bitnije sta zelis da veceras. Fenseraj i prazan stomak obecava caffe Marco, Beogradska kod Slavije. Takodje i svi restorancici u silikonskoj dolini.
    Italijanska kuhinja, cene malo jace, restorani Piaca na Krstu ili Bella Napoli u Zemunu. A ako hoces pravu kafanu onda ti preporucujem Kosmaj u Cvijicevoj. Normalno ako si pun kao brod tu su Madera i Devetka.

7. Шта је то који курац "валентиново"?
    Мсм је л' могуће да толико хрвата прави постере на овом сајту?

8. Шта је то који курац "валентиново"?
    Мсм је л' могуће да толико хрвата прави постере на овом сајту?

Hrvati? Ne. Retardirana deca koja nemaju veze sa životom, jebo ih smrdljivi dan zaljubljenih? E to je već verovatnije.

9. То ти је рођендан оног Зије што пева у групи Валентино, као и рођендан групе, па они прослављају.

10. Кад видим каква све говна људи упијају, скроз разумем националисте. Мсм не хејтујем дан заљубљених, него какав је то курчев израз "валентиново"? Шкк?

11. Па хрвати то раде само да би се разликовали од нас. Јер Срби би рекли дан Св. Валентина, а они неће, мора то другачије, па ма како смешно звучало. И сад можете да ме оптужите да сам националиста, заболе ме, само погледајте колико они смешних нових речи имају у речнику, а до пре двајес година све исте речи као ми користили.

12. Кацмо већ код данашњег датума, на нету је испливало да се баш на данашњи дан одиграо први српски устанак и да се модерна омладина није сетила, срам их био издајнички западњачки трифуновско славски.

Јесам ли ја необавештен о националној историји или се то тек сад извукло да се додатно распламсају интернет патриЈоте који једва чекају да објаве да је данас Св.Трифун и да треба да се иде у виноград а не увозни западњачки празник де ђевојци купујеш поклон?

ЕДИТ: Знам да се као званични почетак устанка наводи 15. фебруар, а на данашњи дан су се, вероватно, окупили да се, којекуде, испланирају.

13. Чак и на википедији пише! лололо

14. Обележили овај ришћански празник тако што су попили сво вино којег су се дочепали па онако пјани решили да дижу устанак.

15. Za vođu ustanka na skupštini najuglednijih iz Šumadije prvo je predložen Stanoje Glavaš, ali pošto je to ovaj odbio, predložen je knez Teodosije Marićević iz Orašja u kragujevačkom okrugu, ali posle njegovog odbijanja i na njegov predlog za vođu ustanka izabran je Karađorđe 14. februara 1804. godine na jednom zboru u Orašcu. Na ovom zboru bilo je oko 300 ljudi, uglavnom iz okoline. Posle izbora vođe, ustanak je postepeno uzimao sve više maha, a Karađorđe je poručio svim prijateljima, poznanicima i prvim ljudima u okolnim nahijama da ustaju na Turke, ubijaju subaše i pale hanove.

Џизс Крајст, Карађорђе је био тек треће решење. Лууузееер! хњо хњо хњо

16. НИТРАТ
    Na ovom zboru bilo je oko 300 ljudi, uglavnom iz okoline. Posle izbora vođe, ustanak je postepeno uzimao sve više maha, a Karađorđe je poručio svim prijateljima, poznanicima i prvim ljudima u okolnim nahijama da ustaju na Turke, ubijaju subaše i pale hanove.
    ЛАТИЦ

Којекуде, ипак је на данашњи дан почело закувавање.

17. pitanje za modove. da li bilo u redu da otključate temu "hamo šizenje"? baš je bilo kvalitetnih stvari.

18. Хехе.. Ја сам баш прошле године на овај датум напис'о једну дефку, коју сам посветио Првом српском устанку.

19. hahaha to dube madjio

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.