Privatna fotografija u posteru(čl.145 KZ RS). Protiv Vas će biti podignuta krivična prijava i bićete privedeni nadležnom istražnom sudiji u roku do 24 časa zbog oglušivanja pravila servisa Vukajlija pri pravljenu postera. Zakonom zaprećena kazna za ovo krivično delo je do 2 godine zatvora. Locirani ste pomoću Vaše IP adrese i upozoravate se da ne napuštate granice Republike Srbije te sačekate da nadležna patrola policije dođe na Vašu adresu i privede Vas dežurnom istražnom sudiji.
Kurd moguce. Mada mi to obavestenje deluje vise nego smesno.
Pa kad si dovoljno balav da kačiš slike devojčica iz svog odeljenja sa komentarom "Pušila je celom VI-3!", dovoljno si balav i da ti ovo obaveštenje deluje strašno. :-D
Лимит милијон појена за постере :Д
Шалим се, не бих да се прељева на дефке...
ЕЕее, а знаш шта може, типа лимит 500 поена на реакцијама... Мсм не мош да направиш реакцију са прајвет сликом? Кекекеке, како сам виспрен.
Pa kad si dovoljno balav da kačiš slike devojčica iz svog odeljenja sa komentarom "Pušila je celom VI-3!", dovoljno si balav i da ti ovo obaveštenje deluje strašno.
Неки људи би златом платили колко су тешки за те слике лолололо
Sad gledam Prvi i kaze klinka drugarica joj kacila slike na Vukajliji.Dobro ko je postavio fotke ovog praslina od devojcice? Misim stvarno
O čemu se radi gaidine?
Ckm kaze klinka imala je problem jer joj je drugarica stavila fotku na sajt... Sere mala, samo da bi se pojavila na TVu
Možda je dobila ovo obaveštenje, pa se utronjala:
Kurd moguce. Mada mi to obavestenje deluje vise nego smesno.
Kurde zašto cimaš malu decu?
Nie lepo... lololololo
Било би добро смислити неки систем да се спрече те прајват слике. Зајебана је то спика, билив ми.
Pa kad si dovoljno balav da kačiš slike devojčica iz svog odeljenja sa komentarom "Pušila je celom VI-3!", dovoljno si balav i da ti ovo obaveštenje deluje strašno. :-D
Počni da ubacuješ Interventne između patrola i policija. pls :)
Kakvo je vreme doslo to mu dodje ko reklama... Zajebavam se. A kako spreciti? Modovi da bdiju nad posterima non stop!
Ma jok, ja predlažem da jednostavno obrišemo sve postere i reakcije posle 24 sata od objavljivanja :)
Sto se mene tice mozete odmah da ih brisete. Ne kontam bas to sa posterima i reakcijama.
Ja sam po ovome poznat :)
A jebem ga, uzmes fotografiju malo se poigras u foto sopu (vecina ni to ne radi ), zveknes neki u vecini slucajeva glup komentar i to je to.
Лимит милијон појена за постере :Д
Шалим се, не бих да се прељева на дефке...
ЕЕее, а знаш шта може, типа лимит 500 поена на реакцијама... Мсм не мош да направиш реакцију са прајвет сликом? Кекекеке, како сам виспрен.
Uvede se lepo da posteri i reakcije mogu da izađu na videlo tek kad prođu moderaciju i mirna Bačka.
limit za pravljenje reakcija i postera.
Неки људи би златом платили колко су тешки за те слике лолололо
ne dirajte moje reakcije!
Kurde, obriši te postove, mojne da te provale klinci kako si htio da ih zajebeš.