U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ne, al se dobija groblje.
Ахаххахаха, то звучи претеће у "метак у чело" стилу :))
Ne bre, vidiš da sam nenaoružana.
Pošto banujete zbog viceva i "fora" u definiciji, jel to znači da čak čovek ne sme ni zbog sprdnje da napiše, pa da obriše sam bez ikakvih posledica? Naravno, važi ako je u pitanju neki iskusniji autor na sajtu, jelte.
Pa znaš kako.. Sigurno takvog autora nećemo banovati trajno kao ove novajlije što druačije NE ZNAJU. Ali, ako i takav autor pretjera - može dobiti neki bančić zbog spema, što da ne?
Јесте мени сте дупле све побањали јер сам спемово и писо све и свашто олололо
Ne, ne mislim trajno, nego da ne bude banovan uopšte. Pogledaj kod mene na groblju "MUSXKARAC KOYI MRZI ZXENE", eto, sa tim sam se sprdao. Da sada tako nešto uradim, da li bih popio ban? Na dan, dva, koliko?
A ne znam, zavisi od toga da li će neki mod to da vidi. I ko će to da bude :ivl smajli:
Kao i koliko ćeš je držati živu, i koliko ćeš takvih defki napisati, i koliko će drugih krenuti da spemuje glupostima itd.
Ако старији аутори то постављају у шпицу, кад имамо проблем са навалом таквих генијалности, онда бан.
Онако у трећој смени, кад не ствара проблем, није толико страшно.
Едит: свеједно, није препоручљиво због нових аутора да се пишу такве ствари.
Imam ja pitanje.
Da li sada na primeru Burzuma shvatate koliko je moj predlog "gaga" bio dobar?
Nisam mogao ranije da postavim ovo jer sam bio banovan.
Šta imaš protiv Burzuma?
E jebiga, zar nije on banovan?
Е јел смеју да се отварају шизење теме у подфоруму Хумор?
Izigravaću Stefana Kostića i rećiću ti: Ne.
Sve "Šizenje" teme su premeštene u igre.
А јел сме да се отвори тамо па да се пребаци после нпр сат времена кад виде људи да има?
е, 'вако. треба ми слика два коња, од којих се један поср'о. може да буде просран онако јуначки, к'о Јабучило или Зеленко (не као Шарац, онда се ништа не би видело на слици сем говнета), а може и само мало, да је онако, какнуо. има ли ко такву слику у компу? или може ли неко да приложи линк?
на крају крајева, има ли ко тако лепе коње да могу да сликам кад се један просере?
напомена: ал' треба ми само један просран коњ. не оба.
едит: наш'о сам слику два коња. сад ми још само говно треба.
јебем ти сајт кад нико нема два коња са говнетом. аупичкуматерину.
Koji Baja je dao najvise pluseva i minusa?
Ja mislim da je Zyclon on se time stalno hvali, ali sačekaj Kostićevu potvrdu. Naravno na defke.
Циклон, циклон сто посто.
Ciklon, a moguće i Negde u zemlji snova.