Разноразно питање

1. kako misliš zamijeniš? šta fali ako imaš 2 browsera?

2. Pitanje za muškarce, koliko često perete kosu? Mislim sa šamponom ili čime već je perete (osim vodom).

3. Ma ima fora da MISLIŠ da si ga deinstalirao i pomerio sa kompa...ali nisi zaista, da znaš.:-)

4. kako misliš zamijeniš? šta fali ako imaš 2 browsera?

Pa ako već moram da imam 2, neka onda taj drugi bude bolji od postojećeg.

Vidim Kurde, al ono, eto barem da ga ne gledam onako smotanog. :)

5. Ja perem 2-3 puta sedmično :D KOSILIJEM! :D

6. мещо, стави да ти се све аутоматски отвара у мозили и ет, не'ш га ни морат' гледат'.

7. Ili jednostavno instalirajte hrom jebeni :D

8. obrisi ikonicu sa desktopa.
    tako sam ja kasam bijo mali deinstaliro. isto ko i ovi hakeri sto rade, samo brzze.

9. Ja sam sa neke 4 godine mislio da ako ugasim monitor gasi se i komp. I igrao neku igricu sa ribama i u pozadini pičila neka kripi muzika, i ja ugasim monitor i ona se i dalje čula. I mislio da sam pokvario nešto pa odvalim plakati :D I danas se sjećam te melodije kako ne znam :D

10. Pitanje za muškarce, koliko često perete kosu? Mislim sa šamponom ili čime već je perete (osim vodom).

Ја сам до скоро имао проблеме са перути, користио оне курце хеденшолдерсе, вошенгоуе и та срања и није вредело. Онда ми фризер каже да узмем у апотеци Mycoseb. Много добар, препоручујем свима који имају тих проблема. Кошта неких 500 кинти у апотеци, сјајно делује, али ако се придржаваш упуства.

11. e ja sam pre dve godine imao frke sa perutanjem i onda sam uzeo neki u apoteci šampoon i posle toga prestalo i ne vraća se više. nem perut pa da me jebeš.

12. Meni je perut nestala netragom od kada sam ćelav.

13. Боли те курац.
    Иначе, мој најискренији савет, ствар много добро делује. Баците оне курце са реклама, мени ништа нису помогле.

14. Ne peruta se mene toliko kosa koliko se masti. Da sam metalac pa mi i ne bi smetalo, al sam ja pank-roker pa mi to nije baš po volji.

15. ja se šišam na pola cm dužine kose - mnogo se manje masti

16. Зашто званичан профил Вуке на тњитеру прати оволико људи, махом шабана?

https://twitter.com/vukajlija/following

ЕДИТ: Добро, има ту и много кул људи.

17. Верујем да је већ питано негде, ал не видим где: Што се задњих дана дуплирају коментари?

Без ако није нека масонска завера, онда боље да не знам.

18. Онда је баг и у Хрому.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.