Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Atife sram te bilo, zar na Vuki korupcija.
Klikneš na tab AUTORI pa pročitaš imena sa desne strane - i ne, ne možeš dobiti ban za sitnu provokaciju jer smo mi stene nesalomive, tolerantni poput švajcaraca i stabilne ličnosti kao strejt holanđani. Osim ako nam je baš stalo da te banujemo bez razloga.
Bruce, hvala na informaciji. Zamal' da navedeno pitanje postavim tebi na pvt,jer sam pretpostavilaa a si mod, al ne pribegava mi se prajvetu, da ne posmislis svasta.
Jebiga, sad kad si to ovde rekla možeš i adresu i broj telefona da mi tražiš isto mi se vata...
Slobodno pitaj na PVT šta god te zanima, ja ću odgovoriti šta znam čim stignem.
[179412035432554]
A, bre ne radi. Na fejsu kad ukucaš ovo izađe Goku.
Šta ti je ovo Smorka?
To kad ukucaš na Fejs u poruku, izađe ti mali Goku. Kakarot, ne skejterski sleng. :D
hehehehe, ovde na vukajliji je proces obrnut najverovatnije :)
Smorka tek sad otkrivas za linkovanje slicica na Fejsbuku?
mogu li da pozajmim tvoj vremeplov?
mogu li da pozajmim tvoj vremeplov?
Pre neki dan sam otkrila da ona slova iznad na vrhu stranice mogu da se kliknu, i izađe ti sve na to slovo! Ne zezam se, pre dve nedelje, tri sam to skontala. lolololo
http://www.novinenovosadske.rs/wp-content/uploads/2012/07/kostunica.jpg
inace naravno nit sam igrao nit gledao kako neko igra uz to falabogu.
Kol'ko su ludi ovi dole jbt...Ove vojnike nece da mi upusti,tj. sknuli...Brate,jednom ulazim na neku zurku i picio fin neki oldskul,msm prodigy i to i svi ono kao mrdaju glavom (neka klincadija inace),a samo ja i par drugara djuskamo normalno (normalno,mos' misliti) i onda dj pustio skrilexa i odjednom deca krecu da se bacakaju i da divljaju,vriste i ostalo.Pokupili smo se i izasli.
moš me jebat ako kontam šta si napisao...
Oce coek da kaze kako se ostarilo, pa ne razume mladalacku muziku.
Deca ne slusaju kvalitet,samo dijabole,odnosno ono sto cuju na tv-u oni misle da je dobro.
Tragedija,iam 20 godina i dodje neko samo 3-4 godine mladji od mene,a totalno smo dva razlicita sveta.Kad pricam tako sa nekim mladjim imam osecaj da me gleda kao ja mog dedu kad mi je pricao o moralnim vrednostima,a ja imao 10 godina.Haha.
ЈА САМ СЛУШО БЛЕК САБАТ ЈОШ ДОК ЈЕ САМ ОЗИ ПИШО УГАЋЕ
Шалу на страну, генерације се никад не разумеју ако немају неке заједничке афинитете или интересовања, али ламентирање о пропадању нових генерација је сморило међеда, јер се понавља из генерације у генерацију. У свакој генерацији имаш тупавих покондирених тикава и имаш оне који прате шта се њима допада.
U mom slucaju nije tako,iz razloga sto sam izlazio uvek sa starijima,ali su nam se interesovanja poklapala.To je taj jaz od 2-3 godine koji mi je delovao manji kad sam ja bio osnovna skola,pocetak srednje i to,a danas retko kad najdem nekog istomisljenika dve godine maldjeg,dok se recimo sa starijima uvek razumem.
Има ли неко од присутних приступ гробљу?
Imam ja, nedaleko od mene ima groblje... :)
Е, треба ми нешто мало мермера.. Па ако би могао... хД