Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
I šta bi mi falilo sad u Bugarskama?
More ✓
eu ✓ (mada sam lično protiv eu ali kad već idemo tamo a ovi cigani stigli pre nas)
Aziz ✓
ja ovako nekako zamisljam da izgleda igranje uz dubstep kad ide normalno pa kad krene ono vubvubvub...
inace naravno nit sam igrao nit gledao kako neko igra uz to falabogu.
http://www.youtube.com/watch?v=4hpEnLtqUDg
http://www.youtube.com/watch?v=384IUU43bfQ
ne mogu drugacije da zamislim da bi se igralo uz onakvu muziku :)
Pa skoro Celte :)
I taj ustav je onda IZ, trajao samo mesec dana... ;)
Ја сам изгледа ван свих токова, нит знам шта је дабстеп, нит шта је тај Харлем шејк, а неам ни жеље да сазнам.
Први знаци старења и старачке џангризавости...
u onom prvom videu obratite paznju na svakog ponaosob... meni je najkulji onaj sto ispadne kroz prozor :)
I šta bi mi falilo sad u Bugarskama?
More ✓
eu ✓ (mada sam lično protiv eu ali kad već idemo tamo a ovi cigani stigli pre nas)
Aziz ✓
Pravi si Bugar, bez in lololo
Jašta, ja sam ortodoksni Bugar.
Ovaj prvi video sa Norveškim vojnicima kida, nema veze što inače Harlem Shake smara i sranje je, ovi su retki koji su dobri.
bugari nas sve razumeju, ja njih osrednje
Jebeš ustav, ja sam samo slikovito objašnjavao ;)
Koje su sanse da popijes ban za sitnu provokaciju?
Ako si se zamerio/la nekom ondulatoru, jako velike, ako nisi, jako male.
Isprovocirala si ovde mnoge, ali niko nece da te tuzi xexe
Pa more bit i ban a more bit i da ne bude ban, zavisi koliko si mi simpatična i koga podjebavaš, ako drkaš nekog koga ne volim onda ću ti odabrati definiciju, a ako je neko koga gotivim dobićeš ban. Ukratko
ЦКМ, аси правник?
E cvrc, odkud znam ko su ondulatori?
Да се овде банује и за провокације, ретко кога би било.... хР
ЕДИТ
Знаш да нађеш ону песму од пре двајес' година а не знаш да нађеш ондулаторску листу? Па мсм стварно...!
E pa hvala.
Ja sam moderator, mozemo da se dogovorimo xexe