Разноразно питање

1. I šta bi mi falilo sad u Bugarskama?

More ✓
    eu ✓ (mada sam lično protiv eu ali kad već idemo tamo a ovi cigani stigli pre nas)
    Aziz ✓

2. Je l' igrao neko uz dubstep?Ne mogu sebe da zamislim u toj situaciji,nikad se nisam zatekao na zurci sa dubstepom.

ja ovako nekako zamisljam da izgleda igranje uz dubstep kad ide normalno pa kad krene ono vubvubvub...
    inace naravno nit sam igrao nit gledao kako neko igra uz to falabogu.

http://www.youtube.com/watch?v=4hpEnLtqUDg
    http://www.youtube.com/watch?v=384IUU43bfQ

ne mogu drugacije da zamislim da bi se igralo uz onakvu muziku :)

3. zato što se kurac izvadi IZ gaća i to je radnja koja kratko traje, a ustav je OD 1835 trajao barem koju godinu :)

I taj ustav je onda IZ, trajao samo mesec dana... ;)

4. Ја сам изгледа ван свих токова, нит знам шта је дабстеп, нит шта је тај Харлем шејк, а неам ни жеље да сазнам.

Први знаци старења и старачке џангризавости...

5. u onom prvom videu obratite paznju na svakog ponaosob... meni je najkulji onaj sto ispadne kroz prozor :)

6. Crvena konjeva mas'
    I šta bi mi falilo sad u Bugarskama?
    More ✓
    eu ✓ (mada sam lično protiv eu ali kad već idemo tamo a ovi cigani stigli pre nas)
    Aziz ✓

Pravi si Bugar, bez in lololo

7. Jašta, ja sam ortodoksni Bugar.

8. Ovaj prvi video sa Norveškim vojnicima kida, nema veze što inače Harlem Shake smara i sranje je, ovi su retki koji su dobri.

9. bugari nas sve razumeju, ja njih osrednje

10. I taj ustav je onda IZ, trajao samo mesec dana... ;)

Jebeš ustav, ja sam samo slikovito objašnjavao ;)

11. Koje su sanse da popijes ban za sitnu provokaciju?

12. Ako si se zamerio/la nekom ondulatoru, jako velike, ako nisi, jako male.

13. Isprovocirala si ovde mnoge, ali niko nece da te tuzi xexe

14. Pa more bit i ban a more bit i da ne bude ban, zavisi koliko si mi simpatična i koga podjebavaš, ako drkaš nekog koga ne volim onda ću ti odabrati definiciju, a ako je neko koga gotivim dobićeš ban. Ukratko

15. ЦКМ, аси правник?

16. E cvrc, odkud znam ko su ondulatori?

17. Да се овде банује и за провокације, ретко кога би било.... хР

ЕДИТ

E cvrc, odkud znam ko su ondulatori?

Знаш да нађеш ону песму од пре двајес' година а не знаш да нађеш ондулаторску листу? Па мсм стварно...!

18. Ja sam moderator, mozemo da se dogovorimo xexe

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.