smarate sa smaranjem o bagovima, jer ostali smaraju o tome već mjesecima i ništa urađeno nije, tako da ste svi kolektivno smorili
Koji si nemač pojma. Koji mesec par dana je u pitanju i bag je taj da duplira definiciju koju izbacim i skida dnevnu kvotu. Vidro decxko zašto se vodiš onom narodnom pričajte usta da niste pusta?
Koji si nemač pojma. Koji mesec par dana je u pitanju i bag je taj da duplira definiciju koju izbacim i skida dnevnu kvotu. Vidro decxko zašto se vodiš onom narodnom pričajte usta da niste pusta?
sinak, govorim inače o bagovima, ne samo o dupliranju, nije to jedina "falinka"
čovjeku treba prosječno nekoliko mjeseci da uradi nešto, pomiri se s tim
Ko je tebe pitao da govoriš o bagovima? Govorio sam ja i ne inače i nasumice nego tačno i precizno određenim koji me se tiču. Da baguju muzičke reakcije no me interesa ako me razumeš...
lolčič
ko si ti da mi govoriš hoću li govoriti nešto ili ne
ako ti se ne sviđa, dovoljno si zreo (valjda) da zaobiđeš komentare koji ti se ne sviđaju, a mene spriječit' da pišem šta 'oću zasigurno nećeš. a eto, bar si čuo moje mišljenje o bagovima. :3
Zreo sam toliko da sam mogao da imam ćerku tvojih godina. Da je žena htela.
Ja da zaobiđem komentare koji mi se ne sviđaju? Vidi malo ko se zakačio za čiji komentar... Ljude koji se mešaju tamo gde im nije mesto i upadaju u priču ničim izazvani ko šljiva u govno u mom selu jako ružno nazivaju.
ja sam na sajtu na kom smijem, u nekim određenim granicama, da pišem šta mi volja, pogotovo na ovoj temi, koja se zove "raznorazno pitanje" i na kojoj nema neka posebna osoba koja daje odgovore na njih nego svi pišu šta im pada na pamet, jer je ovo, jelte, FORUM, a ako nisi navikao na to ovdje, slobodno se vrati u selo
smarate sa smaranjem o bagovima, jer ostali smaraju o tome već mjesecima i ništa urađeno nije, tako da ste svi kolektivno smorili
Naime, i ja se nadam. Uzdravlje i pozdravi kotkuće.
Ovo sam videla kod jedne na zidu, pa mi nije jasno ovo na kraju thinking of you, kako se to uklapa ovde? Kakvi su ovo nadrealizmi?
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/551324_419074711509931_565605475_n.jpg
Шта мош да очекујеш од ретардираних људи...
Ova je editovala originalni tekst slike i ubacila ovo njeno sranje.
To znači da će i dalje misliti na njega. Iako zna da on nije dobar nju i da mora da krene sama naprijed. Divno je.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, da, pa nije ni gledala ovo ispod.
Ili je to htela da kaže drugarici tračari da joj se previše meša u život. Genijalac.
Boxer da nisi pomešao? Nije smorka napisala ovo što si citirao.
Koji sam debil. sad ću da ispravim. Hvala gonzalese.
Ko je tebe pitao da govoriš o bagovima? Govorio sam ja i ne inače i nasumice nego tačno i precizno određenim koji me se tiču. Da baguju muzičke reakcije no me interesa ako me razumeš...
Pobijte se pa ko što ponese.
lolčič
ko si ti da mi govoriš hoću li govoriti nešto ili ne
ako ti se ne sviđa, dovoljno si zreo (valjda) da zaobiđeš komentare koji ti se ne sviđaju, a mene spriječit' da pišem šta 'oću zasigurno nećeš. a eto, bar si čuo moje mišljenje o bagovima. :3
Oće past neki sex pomirenja između ovo dvoje lolo
Jesi li ti lud Pani, Vidra je kršna Bosanka najbaće Boxer samo tako lololo
Zreo sam toliko da sam mogao da imam ćerku tvojih godina. Da je žena htela.
Ja da zaobiđem komentare koji mi se ne sviđaju? Vidi malo ko se zakačio za čiji komentar... Ljude koji se mešaju tamo gde im nije mesto i upadaju u priču ničim izazvani ko šljiva u govno u mom selu jako ružno nazivaju.
I niko da mi odgovori sa starom doskočicom:
"Pobij se ti na onu stvar"
A čuo sam i ja da je Vidra poluteška :-)
ja sam na sajtu na kom smijem, u nekim određenim granicama, da pišem šta mi volja, pogotovo na ovoj temi, koja se zove "raznorazno pitanje" i na kojoj nema neka posebna osoba koja daje odgovore na njih nego svi pišu šta im pada na pamet, jer je ovo, jelte, FORUM, a ako nisi navikao na to ovdje, slobodno se vrati u selo
Ja čuo da je Vidra nezvanični sex simbol X generacije koja želi sve i odmah. Pitaj Boga šta je istina.