Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Јбт, није ми јасно како сте око ничега успели да се посвађате. :Д
Da li si videla da sam ja ili pak Riha napisao Mala Vidro zašto baguje Vukajlija?
Ne znam kakav treba da imaš mentalni sklop da se osećaš prozvanim kad god neko nešto pita. Uzmeš da odgovaraš da se praviš pametan ili da privučeš pažnju? Nikad mi nije bilo jasno... Gde ću u selo, od međeda više tamo nema života.
ma, kakva crna svađa, izgleda da je moj bivši PMS prešao na njega, ne mogu vjerujem oko kakvih gluposti će ljudi započeti raspravu.
edit: nađi mi nekoliko pitanja na ovoj temi gdje se jedna "osoba" obraća drugoj kao što si ti sad napisao u svom primjeru i okej. ako ne, odjebi više. stvarno, sa dokonim ljudima nema smisla pričati. i iskreno, baš me zanima gdje sam se pravila pametna ako sam napisala da svi smoriše sa pričom o bagovima, a gazda ništa ne popravlja. samo sam rekla očigledno.
Јбт, није ми јасно како сте око ничега успели да се посвађате. :Д
+1
ali ako zagusti biću uz zemljakinju.
Odjebi više? To valjda nosiš vaspitanje iz kuće šta znam.
Ja dokon a ti odgovaraš na randum pitanja po sajtu? Axaxaxaxa
Baš odlična si.
Da sam ja napisao zašto baguje Vuka ne bi se ona ni javila. Ja sam suptilan čoek, mogu iz mjesta da je ošamutim, to ona dobro zna. Al' to je već domen pretpostavke tako da nemoj mene da gurate u tu priču.
Widrice ljubawi, pušćaj čoeka duživa :*
nećemo nastavljati ovu priču, ja bih da nastavim sa odgovaranjem nasumičnih pitanja i hvatanjem zjala na sajtu, jer imam dosta slobodnog vremena, a tebe ne bih da ometam u tvom konstruktivnom radu ovdje, ipak se ti baviš ozbiljnih poslom na vukajliji, što ja očigledno ne shvatam. jbg, ipak sam mlađa 2 godine od tebe, sam si gore rekao, mogu ti ćerka biti. uživaj! :)
Samo izvoli, pokušaj da postigneš to što želiš na nekom drugom pitanju. Ja nikakav rad ovde nemam niti je to ko pomenuo, čini mi se da opet haluciniras, ali sam alergičan kad neko pokušava da se pravi pametan i duhovit a od svega toga je samo nevaspitan i pomalo bezobrazan. Al dobro to je samo moje skromno mišljenje, nebitno. Da mi neda Bog takvu ćerku, ne bi bilo uzivanje samo briga :) Uzdravlje.
DA LI BI NEKO MOGAO DA MI KAŽE gde ima da se nabavi u boci- N2O (gas smejavac) za maksimalno 60 jevreja?? Hitno mi treba
pa s obzirom na to da smo ravnopravni na sajtu, a ja kao mlađi pripadnik hvatam zjale i odgovaram na nasumična pitanja, iz tvog stava se lako da zaključiti da se smatraš zrelom i odgovornom osobom, te se odgovor sam daje - ti se očigledno nečim ozbiljnim baviš ovdje, ja nisam upućena, jbg.. valjda s godinama to dolazi
ko se posvadjao ovo? I oko cega? Ne da mi se da citam.
Ma Lucija i Snupi se tuku :)
šta će ti to? bićeš publika u amidži šou?
Lol, ozbiljno pitam, treba mi za fest nauke u gimnaziji, za štand, do vikenda
Ако напишем 5 (пет) коментара и свих 5 (пет) ми буду дуплирани, хоћу ли бити осумЉичен за спем и превентивно банован?
Da li je moguće da ste se svi isprimali na Fenderovo trolovanje? Mislim čovek je Vučica broj 2 a možda i sama Vučica21, Vuk21 kako god...
Što zaključate zanimljive teme? Šta fali ako se ljudi pičkaraju preko neta?
Vukalija je upala u neku metatrol dimenziju. Svjestan si da je sve trol, i ti smatraš da si i ti trol, ali šta ako nije trol i onda nastavljaš i nastavljaš.
Lepo rekoh sprirala trolovana.
Јебало вас троловање, него реците ви мени, колико пута се самоубица покаје док пада са зграде?