Разноразно питање

1. cekaj,trazis da ti neko zabrani da budes ovde 4 dana?
    ovaj,samo se ne ulogujes 4 dana.jednostavno...

2. Sanitarni čvor
    cekaj,trazis da ti neko zabrani da budes ovde 4 dana?
    ovaj,samo se ne ulogujes 4 dana.jednostavno...

Eeee ne znaš ti šta su muke kad se zaraziš ovom Vukajlijom, očigledno...
    Vidiš, ja Vučicu donekle razumem.... a ono odakle ne razumem je kako nju ban sprečava da i dalje visi na Vuki.... Mene ni to ne sprečava. Ma ne spreava me ni kad mi crkne komp - il idem kod komšinke il sam preko fona... Zato ću i da padnem prijemni... xDD

3. Eeee ne znaš ti šta su muke kad se zaraziš ovom Vukajlijom, očigledno...
    Vidiš, ja Vučicu donekle razumem.... a ono odakle ne razumem je kako nju ban sprečava da i dalje visi na Vuki.... Mene ni to ne sprečava. Ma ne spreava me ni kad mi crkne komp - il idem kod komšinke il sam preko fona... Zato ću i da padnem prijemni... xDD

Vučice aj ne seri.

4. našo sam, neka bobi biljard kako već...zju jebote

5. Jesu one e-novine stvarne jebo te kru?

6. Je li istina da je kralj Nikola (crnogorski), kad je bježa za Italiju počeo da izbača perjanike (svoju ličnu gardu) iz aviona jer nisu mogli uzlećet zbog prevelikog tovara (ža mu je bilo da izbači zlato i ostale dragocjenosti pa je svoje ljude umjesto njih). Baš me interesuje, reče mi kolega to sinoć a ne mogu nać nikakav podatak o tome na internet.

7. Jesu one e-novine stvarne jebo te kru?

Као сила. Ако стварно верујеш у њу, можеш извучеш Екс-фајтера из мочваре, а Јода те после потапше по рамену и каже: кеву, маћореи, јебо си му.

8. @Manijak
    Bobbi Billard
    EDIT: i ja se zagledah, ne viđeh da si već našao
    @Meśa
    ja sam čuo da je brodom otišao u izgnanstvo

9. Možda je hidroavionom?

10. nije, torpiljerom, sa lipovika

11. Možda je prepješačio?

12. Bi li ovaj stvarno da' guzice za Nikšićko pivo? http://vukajlija.com/recnik/autori/262098

13. možda, imaju jedna krakala iznad budve, možda je tuda

14. Je li kažnjivo pljuvanje po ulici pa ovim zapadnim zemljama, članicama Evropske unije i USA?

15. Jel pljuješ il samonuješ rakaču?

16. Jel u Rusiji obavezno da imaju kameru u autima koja snima sve što je ispred auta?
    glem neke saobraćajke na kilipovima, mahom u Rusiji, Lade objašnjavaju povećanu smrtnost na drumovima, a svi klipovi zabeleženi su fiksiranim kamerama koje se nalaze na kontrolnoj tabli.

17. samonuješ rakaču

Ne razumijem.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.