Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Idi bre Smorena zamalo da pređem na Mozilu posle toliko godina, ovaj Chrome me nešto zajebava u zadnje vreme al sad kad je zabo reko gotovo.
nmozili se otvara normalno, nisam ni primetio da je velika slika...
Pa kad imas neku azdaju
dal je moguce da niko nije definisao azdaja u smislu prejeben racunar
imam šipak, kupio u Tempu na rasprodaji...
Pa odgovara maksimalno situlaciji!
Ајд да опробам срећу по трећи пут, оће ли неко ископирати са гробља ову дефку:
http://vukajlija.com/slatka/639861
ne, da je valjala ne bi bila na groblju
Какве то везе има са услугом копирања за коју сам замолио?
ako imaš neku svoju da te zanima nju ću ti rado iskopirati u PVT
Копираћу ти ја Рађарде, чим добијем круну.
xaxaxaxaxaxaxa
odoh da ti izlajkujem sve definicije, postere i reakcije. plus, omiljeno i pratnja! :)
Брус рецензент - не да да читамо срање дефиниције лоло
Ал нека, има још модова, фала богу, а и покојни отац атиф сваким даном све више напредује
zašto uvek mora da mi bude ova zelena boja sajta?
kad promenim u drugu boju, ne vredi, ostane ova iritirajuća zelena
Можда ниси уплатила довољно токена?
ha ha
Dal' je moguće da je narod načisto prestao da čita definicije??
Jebiga, to mi posao na sajtu...
Pa ne, najozbiljnije kažem... Napisao sam defku pre sat vremena, i to, rekao bih dobru defku, a skor je 3:1 (znači svega četvoro je ocenilo - pročitalo)...
Petak je veče a i inače se ne čita, Bruce se nije obratio tebi a defka ti je sve samo ne dobra. Sporcki pozdrav.
Baš kao ni ja tebi...
a prelistao sam i tvoje... Živo me je interesovalo šta ti je to odabrano... I po meni ta defka je teško sr.... Očigledno da je bila na fazon "uliži se moderatoru" odabrana...
Pozdrav. Prijatno veče...