E ovako, sreo sam juče jednog lika na festu, ja sad lomim glavu da l' je lik novinar ili kao neki stručnjak za politiku, mislim i da je član LDP-A. Ima dugu kosu i dosta je debeo, kod Olje Bećković je gost svake druge nedelje. Ko zna ko je pomenuti tip, ima burek i pivo od mene!
Pa ne, najozbiljnije kažem... Napisao sam defku pre sat vremena, i to, rekao bih dobru defku, a skor je 3:1 (znači svega četvoro je ocenilo - pročitalo)...
Pa onako, možda su indiferentni. Ja pogledao i stavio plus, ali da je nešto specijalno, nije. Ne vuče ni pluseve ni minuse. Imam i ja takvih koliko hoćeš.
Imam ja još jednog pika, za slušaj da je čo'ek pušćio kosu (a znam da nije, ali nema veze): Miljenko Dereta. Svake druge nedelje je gost kod Bećkovićeve i član je LDP-a. :D
Rajo Valjekano, ti nisi s fuzbala provalijo koji sam ja? :D Mere li se taj rekbu menjati za još jedno vops, pa kad bude bleja na Adi da mi uzmeš 2 vopsa? :D Rekao bih da si loše informisan. :) A kako sam se ugradio i sa Deretom, 'nači nisam mog'o da omašim i da sam hteo. :D
Nooooooooooooooooot. :D To je bre Vajtara slepac. :D Ja sam onaj baja koji je kasnio. :D Dobro, dobro, eto vops i rekbu, dogovorili smo se, samo mojne Veverici da daješ. :D Znači ja sam pogodijo. Saću vam postavim jedno zajebano: kojim rezultatom je Francuska dobila Brazil u finalu SP-a '98.?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Eeee da znaš šta sam sve morao da uradim za tu odabranu a tek za onu značku na reakcijama... Ćuti...
i ti, tucani? e kad se sjetim šta sam ja radio... sada me blam
Dovoljno je samo reći da mu je nadimak pre toga bio samo Kamen.
Mladost - ludost
Lololo
Šta da ti kažem više...
E ovako, sreo sam juče jednog lika na festu, ja sad lomim glavu da l' je lik novinar ili kao neki stručnjak za politiku, mislim i da je član LDP-A. Ima dugu kosu i dosta je debeo, kod Olje Bećković je gost svake druge nedelje. Ko zna ko je pomenuti tip, ima burek i pivo od mene!
Pa onako, možda su indiferentni. Ja pogledao i stavio plus, ali da je nešto specijalno, nije. Ne vuče ni pluseve ni minuse. Imam i ja takvih koliko hoćeš.
Teofil Pančić?
Teofil garant.
Kasno Veverko, MENE IDU BUREKIPIVO! :D
Rajo ako je imao i karakterističan miris neokupane osobe, onda je sigurno Teofil Pančić.
Jebi se Blejk :( lolo
Imam ja još jednog pika, za slušaj da je čo'ek pušćio kosu (a znam da nije, ali nema veze): Miljenko Dereta. Svake druge nedelje je gost kod Bećkovićeve i član je LDP-a. :D
Jes Teofil majkumu. Blek, ako ne živiš u Beogradu ništa od BUREKPIVA lolo
Gozno, sreća pa nije prošao pored mog sedišta.
Jel on član LDP-a ili sam ja loše informisan?
Rajo Valjekano, ti nisi s fuzbala provalijo koji sam ja? :D Mere li se taj rekbu menjati za još jedno vops, pa kad bude bleja na Adi da mi uzmeš 2 vopsa? :D Rekao bih da si loše informisan. :) A kako sam se ugradio i sa Deretom, 'nači nisam mog'o da omašim i da sam hteo. :D
Čovek je biznismen, ima nevladinu organizaciju, ali je odlučio i da uđe u skupštinu preko liste LDP-a. Pare samo kaplju.
Rajo Teofil je koliko ja znam samo simpatizer, ali ne i član stranke.
A jes vala, sad se setih. Beše ti onaj golman što je od Manče primio gol malo ispod piše?
Čuj njega traži dva piva, Veverice dobijaš ti umesto njega! lolo
Nooooooooooooooooot. :D To je bre Vajtara slepac. :D Ja sam onaj baja koji je kasnio. :D Dobro, dobro, eto vops i rekbu, dogovorili smo se, samo mojne Veverici da daješ. :D Znači ja sam pogodijo. Saću vam postavim jedno zajebano: kojim rezultatom je Francuska dobila Brazil u finalu SP-a '98.?
Jebeš Grifine je l' da? Utrpala im je tri komada, nije primila nijedan.
Kacu drogirali Ronalda usta ih jebem!!!123
Onaj krupni lik? Aj oprosti ću ti ovog puta, znači dobijaš burek(s mesom to se podrazumeva) i jelenka od 0.5.
3:0
E kako da linkujem neku definiciju ali da link bude preko neke reči?