Разноразно питање

1. evo, sva je prilika da ne mogu ni ja danas :)

2. МОРЕЛ КО ДА МИ ПРЕПОРУЧИ-БАЦИ ЛИНК ЗА СКИДАЊЕ НЕКОГ ПИКЧР МЕНАЏЕРА СА СТАНДАРДНИМ ОПЦИЈАМА? ОНО ДА МОГУ 2-3 СЛИКЕ ДА ИСКОМБИНУЈЕМ, НЕКИ ТЕКСТИЋ ДА УБАЦИМ И ТО ЈЕ ТО, АЛ ДА НИЈЕ НЕКИ НАПРЕДНИ ФОТОШОП. МОЖЕ КОРЕЛ ДРОУ НЕКИ СТАРИЈИ И ТАКО ТО.

3. Skini ACDSee (10, 13, 15, ne znam koja vec verzija ima, svejedno) - program za otvaranje slika. U okviru njega imas pristojan photo manager.

4. Фала, ја заборавиЈо да тај програм постоји.

5. Verzija 10 je po meni najbolja. Podizao sam sistem pre neki dan pa instalirao ovu novu petnaesticu, al' mi se ne dopada. Ove od ranije su jednostavnije

6. A koji program ja da skinem da mogu da slikam svoj destop??

7. Fala Meśo!
    Osvetniče, imaš dugme print screen (prt/scrn), pritisneš to, uđeš u pejnt, ctrl+v i to je to. :)

8. e hvala ti... čo'ek seljak, tehnološki neobrezovan...

9. Pitanje upućeno Smarku jer kapiram da je on odabrao poster.
    Zar nije zabranjeno praviti poster u posteru!? Ako jeste, zašto nisi slijedio pravila Vukajlije? Strašno me zanima pa ako može odgovor.
    p.s Ako nije Smarko odabrao, pitanje je upućeno onome ko jeste.

10. verovatno kao upozorenje posterdžijama da su smorili međeda sa istim posterom koji smo brisali sedam miliona puta od juče - nisam ja odabrao, ali kapiram osećanje...

11. Shvaćam da je to poenta ali daje loš primjer. Ako se ne smije onda se ne smije, ćao-zdravo. I za vas postoje neka pravila, majka mu stara.

12. Shvaćam da je to poenta ali daje loš primjer. Ako se ne smije onda se ne smije, ćao-zdravo. I za vas postoje neka pravila, majka mu stara.

Riha revolucionar lololo

13. I za vas postoje neka pravila, majka mu stara.

Postoje, ovo nije jedno od njih.

14. To nije nikakvo upozorenje za posterdžije već će ih samo podstaći da prave postere u posteru.

15. Je li zabranjeno praviti poster u posteru - jest. Ako ga neko napravi, logičan slijed događaja je da isti bude obrisan jer je zabranjeno. U ovom slučaju ne da nije izbrisan nego je i odabran.

16. Jel zna neko nekog ili negde ko prodaje lenonke za sunce?

17. a vas to jako boli jer ekstremno vodite računa da ne povredite ni jedno od pravila sajta... ah, oprostite, vidim da imate istoriju...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.