Разноразно питање

1. Kinezi, ako ne begenišeš kvalitet.

2. Ko još gleda postere? xD

3. a vas to jako boli jer ekstremno vodite računa da ne povredite ni jedno od pravila sajta... ah, oprostite, vidim da imate istoriju...

Naravno da imam ''istoriju'' jer ja za svoje greške snosim posljedice. Nešto nisam siguran da će neko ''odgovarati'' za ovo.

Ko još gleda postere? xD

Izbaci mi odabrane stvari na Vukajlija ekstenziji.

4. aravno da imam ''istoriju'' jer ja za svoje greške snosim posljedice. Nešto nisam siguran da će neko ''odgovarati'' za ovo.

OPAAAAAAAAAAAAA

5. nisam ni ja siguran, kako rekoh - ja nisam odabrao poster i nemam pojma o pravim razlozima i planovima za njega

6. Istini za volju, nisam tebi ni uputio pitanje. Interesuje me odgovor Smarka al' opet ti fala što si pokušao da mi daš odgovor, ili što si iznio svoje viđenje. Živ bio.

7. Кад ће да се среди овај баг са дуплим коментарима?

8. Neće nikad da SE sredi, jer mora Kazan da ga sredi, a pošto Kazana boli kurac, prostom analogijom i dedukcijom možeš i sam da zaključiš, he he. :D

9. Јеб'о те, човек виси сваки дан на сајту, који је УБР његов, а мрзи га да реши те неке ситнице које живот значе.

Него шта има код тебе? Јеси средио певете? хехе

10. Ma to bre komunistički kadar, naviklo da jede i pije od tuđeg rada i boli ga kurac da se cima kad zna da će da bude na položaju sve dok eventualno ne proda sajt/umre. lolo
    Poprilično, ako Džela obriše njegovih 10 podjebavačkih, skresaće ukupan broj za 20%. :D
    Kako su tvoji? Ima l' kakvih novosti? :D

11. Хвала Богу, добро су сви ових дана. :Д

Е, је л' на Њузу може свако да пише "вести" ил' они имају своје људе за писање? Знам неке што причају да су слали неке текстове, кажу да нису објављењи, а не знам никог ко каже да му је објављен. хехе

12. Znam da Straja piše za njih ili je pisao. Nemam pojma kako to funkcioniše. Imaš "Kurajberovo istraživačko novinarstvo", tu sve objavljuju. :D

13. Ima li neko drugo sredstvo za čišćenje ušiju a da nisu obični štapiććććći za iste, nego nešto, bila šta, tečnost neka ili tako nešto.

14. Imaš onaj narocki metod, dugačak nokat na malom psrtu.

A možeš i da staviš mlaku vodu u špric, i da štrcenš u ušo, tako doktori čiste ušo, samo koriste neku tečnost koja nije voda.

15. Ima li neko drugo sredstvo za čišćenje ušiju a da nisu obični štapiććććći za iste, nego nešto, bila šta, tečnost neka ili tako nešto.

pođi kod doktora, nemoj se zezat sa time, sa onim štapićima može žešće da se zajebe uvo.

16. Mešo, može i "špic" od peškira :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.