Разноразно питање

1. Свака реклама за банку је трансфер.

2. http://www.smesniposteri.com/picture/1229_ono_kad_te_razredna_pita_gde_si_bio_taj_i_taj_dan.html
    шта је који красни ово? имају и постере, и реакције изгледа. и одабране. сад случајно вид'о на фејсу па уш'о. смрадине плагијаторске, опљачкаше овај сајт!

3. Ма курац су они опљачкали, тамо нико и не улази.

4. sedplas
    ne sirinu nego obim

Aaaaaaa... uh, kako sam ja mijesao stvari svih ovih godina. Ovo mi je uljepsalo vece vise nego defka na naslovnoj. Salim se, defka vise, ali je blizu i ovo.

5. Moze li neko da mi objasni ova sranja, palceve,znacke, itd? Posto mi nije najjasnije... Znaci tipa ja ako imam znacku, nemam reklame, ali ne mogu da vidim ko mi je omiljenovao defku neko, a to moze ovaj sto ima "palac"?

6. cim dobijes jednu odabranu moz da vidis to. bilo da imas 1 ili 30

7. PkakO? Gde se to gleda?

8. otvoris defku i sa strane ti ima ko je turio zvijezdu.

9. Jeste jebem mu sve! Jos znam da sam gledao jedared. Zahvalnicu saljem!

10. Како да помогнемо да се Рејвен и Валдемар смувају? На свакој теми флертују и можда грешим ал не верујем да је неко начинио неки корак. Шта нам је даље чинити?

11. Хахаха
    јесу ли барем до ПВТ-а стигли?

12. Može li ko da mi pomogne za sastav? Tema: Čežnja za daljinama (tako nešt' jebemliga). Otprilike 1 strana u velikoj svesci mi je dovoljna.

13. Može li ko da mi pomogne za sastav? Tema: Čežnja za daljinama (tako nešt' jebemliga). Otprilike 1 strana u velikoj svesci mi je dovoljna.

Prečešljaj nekoliko boljih esejista u prvih 500 i biće materijala ko šaše, ima ovde i mnogo dužih sočinenija od jedne a4 strane. Lizni plajvaz i udri, čisto sumnjam da ti profesorka visi ovde.

14. Напишеш како би волео да ти је курац толики да се главић налази негде далеко, у другом округу или иностранству. То ти је чежња за даљинама хехе. Убаци неки доживљај са летњег распуста и то ти је то.

15. Jebaču ne želim baš o kurčevima da pišem. :)

16. Ти онда пиши само доживљај са летњег распуста.

17. haha Ja hteo da napišem preko cele strane: Nekom je život majka, a nekom Jamajka, al ne isplati se bacati list za džabe.

18. šta je unutar ciste?

19. i ko dobi nagrade za reakcije?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.