U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://vukajlija.com/forum/teme/50059-novo-nadmetanje?strana=25#post_2306717
i
http://www.dodaj.rs/f/33/Jm/onHlmV6/images.jpg
nagrade za reakcije.
Морел ко да ми бачи ону слику ђе је Војвода умото арафатку оковрата а доље пише "ХИПСТЕВ"?
ЕДИТ: Не треба, нашо.
Зашто се Казан понаша дискриминаторски према појединим ауторима?
Конкретан проблем су Мсмојне и реакције. Човек може ваљда шесет реакција дневно да направи, али мора да чека по пола сата, што значи да му треба тријес сати, а с обзиром на то да дан има само двајесчетри, њему цирка дванес реакција дневно пропада.
СТОП ДИСКРИМИНАЦИЈИ! ПРАВДА ЗА МСМОЈНЕА!!!1
Veverko, mislim da imaš pivo od msmojnea, nisam sigurna...
jeste, moraćemo da mu skinemo tridesetak odabranih da ga ne diskriminišemo
Их Брус, мојне тако оштро. :)
Ал озбиљно, кад могу људи да пишу педез дефки дневно и да праве још више, што не би макар постојала могућност да он исто ради са реакцијама?
Mogu i ja na ovom nalogu da pišem 30 defki dnevno. Za više od tri godine jednom se desilo da sam imao toliku inspiraciju da za jedan dan napišem pet solidnih defki koje su sve ostale žive. Pogledaj realno te koji imaju pravo na gomilu pisanije - ili pišu par komada dnevno ili se proseravaju šizenjem...
Ма, овај систем број_одабраних+1 је срање, беспотребно је. Треба ставити лимит од 3 дефиниције да не би једни те исти ликови затрпавали.
На мене потпуно супротно утицало. Што их више имам ређе пишем, и трудим се да буде квалитетније. Чудно.
Men bilo zanimljivo dok sam imo ktitora. Sad kad nemam - pišem svake prestupne.
VRATI NAM KTITOREAAAAAA! SILOVANJE KTITOREEEEEEE!
Kako si ti imao ktitora kad si iz Bosne? Mahinacije! Korupcija! I ti se žališ na silovanje... :)
Ne brin' se ti za me.
Dobro veliš :)
Jebote, stiglo mi poštom da ne ulazim na neki sajt, u suprtonom će me tužiti. Kako da znam koji je lolo?
Hahahahaha, a od koga je stiglo? :)
Taj neki admin :) Evo ga, sad će ćale našao, kaže shutter island film što sam skidao, sunce ti jebem, al' sam se usrao
Има нека тема везана за архитектуру?
Ccccc, mnogo je zeznuto. Instaliraj, ako već nisi, real player pa možeš komotno da preuzimaš filmove sa jutjuba. :)
Гррррр!