Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne znam, Džanki, gde to gledaš ali slagalica je počela pre 10-12 minuta.
Sad sam to rekla mužu, gde ti to gledaš rts 15 minuta unapred?
Pa jel gledaš Vučice? 2 retarda koji fejluju u mom broju?
Fejuluju bre u svemu.
Trenutno su asosijacije
Pecanje!
Edit: jeeeeej
ili pecaljka
Jebena komedija....
edit: ne znam bre, slucajno sam pustio i gledam retarde i smejem se
Bravo!
Eto, trema ih savladala. :)
Brale...trazen broj 756....ovaj prijavljuje 730 ovaj 700...ovaj prvi promasuje za 650...ovaj drugi ne zna ni 700 da sklopi...kakva trema, pa i da su na jebenoj brazilskoj marakani snasli bi se...
Jedva čekam snimak da vidim. Mada po meni to nije za smejanje
Ma ne mogu da potrefe da pritisnu taster pre nego što odgovore, mukice nijedne.
Kad je snimak? :D Moram to da gledam...lolo rejvenka...a kod one igre korak po korak...zbunili se...odgovaraju 2 sek pred kraj...kakvi kraljevi
Hahahahaha e to jeste za smejanje. :) Zamišljam situaciju.
je l' koristi neko pantenol kremu i kakva je?
Ne ja.
Ja koristim, dobra je za iritiranu ili ostecenu kozu.
Bila mi je ok ranije, ali sada mi ne odgovara.
Pantenol krema je zakon, moja drugarica je koristi za sve zivo, pa sam pocela i ja. Odlicna je stvarno