Разноразно питање

1. Ne znam, Džanki, gde to gledaš ali slagalica je počela pre 10-12 minuta.

2. Sad sam to rekla mužu, gde ti to gledaš rts 15 minuta unapred?

3. Pa jel gledaš Vučice? 2 retarda koji fejluju u mom broju?

4. Fejuluju bre u svemu.

5. Trenutno su asosijacije

6. Pecanje!
    Edit: jeeeeej

7. Jebena komedija....

edit: ne znam bre, slucajno sam pustio i gledam retarde i smejem se

8. Eto, trema ih savladala. :)

9. Brale...trazen broj 756....ovaj prijavljuje 730 ovaj 700...ovaj prvi promasuje za 650...ovaj drugi ne zna ni 700 da sklopi...kakva trema, pa i da su na jebenoj brazilskoj marakani snasli bi se...

10. Jedva čekam snimak da vidim. Mada po meni to nije za smejanje

11. Ma ne mogu da potrefe da pritisnu taster pre nego što odgovore, mukice nijedne.

12. Kad je snimak? :D Moram to da gledam...lolo rejvenka...a kod one igre korak po korak...zbunili se...odgovaraju 2 sek pred kraj...kakvi kraljevi

13. Ma ne mogu da potrefe da prisitnu taster pre nego što odgovore, mukice nijedne.

Hahahahaha e to jeste za smejanje. :) Zamišljam situaciju.

14. je l' koristi neko pantenol kremu i kakva je?

15. Ja koristim, dobra je za iritiranu ili ostecenu kozu.

16. je l' koristi neko pantenol kremu i kakva je?

Bila mi je ok ranije, ali sada mi ne odgovara.

17. Pantenol krema je zakon, moja drugarica je koristi za sve zivo, pa sam pocela i ja. Odlicna je stvarno

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.