nervira me ovaj prelazni period, i zima u suštini, baš mi loše utiče na kožu, pa kontala da počnem da mažem i dade mi neku kao krema-gel. kontam da je dobra. :D
Imaš i rastvore pantenola, isto su efikasni, ako ne i efikasniji. Krema malko je masnija ako ti je koža osetljiva na te stvari, pa hoće da se sporo skida, ali, je ipak jako dobra. Najtoplije preporučujem. I sada koristim preparate od pantenola, odlični su za kožu.
Ja imam pantenol krem gel, dobar je, deluje da je mastan, ali brzo koža upije... Ne mažem ga po licu, jer mi je tu koža masna do mešovita, ali dobar je za bilo kakvo crvenilo po koži i sl.
Šta god da vas muči ima leka, eksperti preporučuju veliku dozu penisilina triput dnevno. Može bilo kad u toku dana i ne mora na prazan stomak, osim ako se uzima analno.
e nezaboravka, ja isto imam masnu do mešovitu, i sad sam uzela lilijevu kremu, mogu ti reći da je dobra. košta samo 180 kinti, i ima mentu tako da baš osvežava kožu (samo mora se pazi oko očiju), i nema mnogo hemije, u fazonu može da se koristi samo mesec dana pošto se otvori.
Meni je nivea soft dobra, upije se za nekoliko sekundi. Pantenol rastvor dodajem u nivea soft kremu, u šampon, a mama čak i sobne biljke premazuje sa rastvorom pantenola, sam pantenol krem je mastan previše i težak za kožu, dobar mi je jedino za vrhove kose, laktove...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
nervira me ovaj prelazni period, i zima u suštini, baš mi loše utiče na kožu, pa kontala da počnem da mažem i dade mi neku kao krema-gel. kontam da je dobra. :D
Imaš i rastvore pantenola, isto su efikasni, ako ne i efikasniji. Krema malko je masnija ako ti je koža osetljiva na te stvari, pa hoće da se sporo skida, ali, je ipak jako dobra. Najtoplije preporučujem. I sada koristim preparate od pantenola, odlični su za kožu.
Ja nisam srela rastvore do sad, bas cu da pitam. Posto krema jeste masnjikava i sporo upija, ja je nanosim samo pred spavanje.
Ja imam pantenol krem gel, dobar je, deluje da je mastan, ali brzo koža upije... Ne mažem ga po licu, jer mi je tu koža masna do mešovita, ali dobar je za bilo kakvo crvenilo po koži i sl.
Превише женских прича на овим општим темама, морам да окадим мало.
СЕКС СЕКС ФУДБАЛ СЕКС ФУДБАЛ СИСЕ ОРУЖЈЕ БОКС СЕКС ФУДБАЛ БЛЕЈА ТЕРЕТАНА БРАТЕ ОВО ОНО СЕКС ЦЕПАЊЕ ДРВА МЕЊАЊЕ ОСОВИНЕ СЕКС ФУДБАЛ ЂУНТА СА СИТНИМ НУТОМ
Ово ће мало ублажити ситуацију. :Д
Haha, nas 5 na jednoj strani, u pravu si, Enemi, što je mnogo, mnogo je :))
meni baš fino što ima malo više žena na sajtu.
aj da pričamo o menstruaciji!
Šta god da vas muči ima leka, eksperti preporučuju veliku dozu penisilina triput dnevno. Može bilo kad u toku dana i ne mora na prazan stomak, osim ako se uzima analno.
aj da pričamo o menstruaciji!
i ovo je retka pojava, obično kad ja sam tu budem jedina. lololo
Ideš li ti u tu teretanu? :P
Од свих ових активности, само то и радим. лоололо
AHHAHAHHAHAHHA!!!1 A i to, kladim se loše. Aaaaaaaaahahhahahahhahahahhahahahha!
Е стиже ти један пвт, јер си ме увредила смртно, а није за јавност!!111
e nezaboravka, ja isto imam masnu do mešovitu, i sad sam uzela lilijevu kremu, mogu ti reći da je dobra. košta samo 180 kinti, i ima mentu tako da baš osvežava kožu (samo mora se pazi oko očiju), i nema mnogo hemije, u fazonu može da se koristi samo mesec dana pošto se otvori.
evo ova http://www.lilly.rs/lilly-brend_proizvod-27-Hidrantna_krema_%2850ml%29
Sveeee trčim da pročitam. lolololo Stavljam na HOLD, kao i milion drugih, multitasking level -1. lolololo
Meni je nivea soft dobra, upije se za nekoliko sekundi. Pantenol rastvor dodajem u nivea soft kremu, u šampon, a mama čak i sobne biljke premazuje sa rastvorom pantenola, sam pantenol krem je mastan previše i težak za kožu, dobar mi je jedino za vrhove kose, laktove...
Ta lemajina je jako dobra, i moja mama ima dobra iskustva sa njom, i meni je odgovarala.
E, hvala, Lemaja, kupiću je, tako nešto mi treba, a i jeftina je skroz...
pa to i ja kontala kad sam birala kremu, reko ajd ako mi ne odgovara koristiću je za laktove ili tako nešto, nije greda, al eto ispade okej...
Има неко слику ове усташке кошаркашице како јој Чича Дража лиже женску полну пичку отпозади? Неко одавде је радио ту монтажу.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/483491_423299551070344_628718175_n.jpg
што је обрисана најјача дефиниција пива икад, која је гласила некако овако, надам се да сам је добро запамтио:
Пиво
-Може.