Разноразно питање

1. где је онај пост шомија 23 ваљда о текми с хрватима што смо причали пре пар дана?

2. нашо сам то има цела тема јбт.

3. Ima li ovde nekih pravnika koji bi mi objasnili šta je to "prirodni blud"? Pošto sam gledao neke zakone, i pominje se "protivprirodni blud", mada se nigde ne definiše. Pa, šta je u to u stvari "blud", šta je "prirodni blud", i šta je "protivprirodni blud"?

4. nije to ništa, potraži 'NEDOZVOLJENE polne radnje nad decom'

5. Valdemare, od prava imam samo neuspešno studiranje tog fakulteta, ali pretpostavljam da se pod ''protivprirodni blud'' tim misli na incest. Svi ostali bludovi su ok :)

6. svaki blud koji ne može proizvesti potomstvo je protivprirodni, samo su neki protivprirodni bludovi i zakonski i moralno sankcionisani

7. Значи, јебање у дупе је противприродни блуд, да простиш?

8. Јесте, ал то више не постоји као кривично дело под тим називом.

9. da prostiš, jeste, a od toga čije je dupe zavisi da li ideš u zatvor, dobiješ batine na ulici ili ništa od navedenog

10. A šta je onda "blud", i da li on postoji između recimo dve osobe u braku ili u sentimentalnoj vezi?

11. blud ili fornikacija je svaki seks koji za cilj ima rekreaciju, a ne prokreaciju - ne tvrdim da se slažem s tim, samo definišem :)

12. Ima kod nekih dela ali ako je nagon uz prinudu, i možda uz neke telesne povrede, lake ili teške. Moralo se tako, ima svako pravo da se žali na loš tretman, na nasilje. Ali stvarno su mnogo podelili te bludnosti po članovima, sve ima manje ili bliže veze sa silovanjem, uznemiravanjem..Dosadno. Društvo uznemireno jer se nego šeta nag.. mnogo šta nije dozvoljeno.

A šta je onda "blud", i da li on postoji između recimo dve osobe u braku ili u sentimentalnoj vezi?

Ako se neko oseti uznemirenim, može to i bez fizičkog kontakta. Postojeći seksualni moral ne sme da se prekrši zbog nečije namere zadovoljenja ili pobuđivanja nagona.

13. blud ili fornikacija je svaki seks koji za cilj ima rekreaciju, a ne prokreaciju - ne tvrdim da se slažem s tim, samo definišem :)

Pa, u principu kako su ljudi realno jedni od najbednijih sisara sa stopom uspešne trudnoće posle seksa (plodnost nam nije jača strana), ne treba mnogo da brinemo. Na tu rekreaciju možemo da gledamo kao na dodantni trud. lololo

14. jedni od najbednijih sisara sa stopom uspešne trudnoće posle seksa

To ima veoma dobro medicinsko opravdanje, mi to češće radimo pa je smanjen broj "kitova" :)

15. Hahahahahaha, sad sam čukala neku igru, pa se ja kao spremam na seks sa izvanzemljaninom (jebo mater ako nisam trista puta ovo pisala), pa jedan doktor lepo reko da je to normalni način oslobađanja od stresa i kod ljudi (i tih), ako je međugalaktički doktor tako rek'o, nema dalje. :D

Mda... Valjda i nije 100% uspešno i zato što je skupo podizati čoveka i dugo traje... Treba sto stvari da se potrefi da se ostvari trudnoća, da bude jajna oplođena u drugoj trećini jajovoda, da je muškarac plodan... Ma id', još kažu kako plodnost sve više opada, svaki četvrti par ima problema, dakle blud više ne postoji, nije to rekreacija, to je podsvesna borba za produžetak božijeg semena! lolololo

16. jebemliga, ja se plašim i u šaku da ga metnem na ovu krizu...

17. ubedljivo najjači hejt protiv katolicizma koji sam ikad video, bravo za link :)

18. Evo i pevamo malo. :)
    A ovo ne sećam se da l' su prodavali i da poboljšava plodnost ili samo zarad, da prostiš performansa. lolololo Eto koliko nam je bitno produženje vrste. x)
    http://www.smeh.rs/wp-content/gallery/6/image002.jpg

19. Ово је кампања против беле куге, морају деца да се рађају. Изумрећемо јеботе!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.