Разноразно питање

1. Pa da... Ništa, Lemi, duže ćemo biti mlade sa takvom kožom :))

2. Није тако, лусеску, него је то ова

http://vukajlija.com/sljivovica/9242

3. види богати... а био сам убеђен да је била о пиву... сад видим да сам је и оценио. моја грешка, и хвала вам на одговору!

4. још би бољи назив дефиниције био ракија, или шљива. ово ми некако неприродно сад испало.

5. Koliki debil od 1-100 treba da budeš da pišeš skor u komentaru definicije ili postera??

6. мислиш овако: 33:31 опаааааа постер ми у плусу шта је хејтери!!!!!1

7. Свакако ће добити минус пре или касније, тако да оно... Ватевр.

8. Ne brate, defka ima skor 84:0 i lik piše ispod opa 84:0 svaka čast. Da mi je na dohvat ruke zaklao bi ga. Sutra kad se klinci poustaju defku dečko mož dizbriše lagano...

9. а тако...хах, у праву си

10. Има обавјештење које упозорава да се то не ради, али пази да то ко не прочита... Треба' бих да банујем за то, али ај', само обрисах коментар.

11. Ne treba ti obaveštenje za to samo logika jebena... Ima nas raznih.
    Edit: obriši i moj kom ispadam indijanac.

12. А што брате да га банујеш, кад је већ на насловној... Ако сте је одабрали добиће сигурно неки минус, свеједно је, не разумем вас. Ај контам кад неко извуче дефку из нафталина па каже уууу види скоор 842:0, ал овако је бзвз...

13. Enemi ne autora defke, nekog randum lika.

14. Ма знам, о томе и причам. Ако је већ на насловној небитно је. Тај што први лупи минус сигурно неће прво гледати коментаре.

15. Nije ga banovao al treba za nauk, naleteće na neku tako od pre Krista defku i pisaće.
    Što to ne volim jbt... Iznervira me lik u po noći.

16. А и ти се око глупости нервираш. :Д

17. ja bih to banovo na dan ako ima nesto napisano da valja, a na 123456 ako nista.

18. Enemi vidim i sam brate.
    Babo ima, 14 definicija. Niđe veze.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.