Разноразно питање

1. Исти су практично. Зову се звездасти чепови. Додатак је можда твист оф за оне које можеш руком да отвориш, без отварача.

2. Исти су практично. Зову се звездасти чепови. Додатак је можда твист оф за оне које можеш руком да отвориш, без отварача.

Фала за 'звездасте'. Него, дедер, погледај и прву слику сад, јер сам прво грешком постовао две слике звездастих. :)

3. Виш не знам то. Оно, обичан чеп са навојем :) Ал заборавих да напоменем да се звездасти такође зову и крунски.

4. Нема на чему!

5. Је л' можда има неког из Зрењанина, или да ли неко долази на Дане пива?
    Сутра свирају Партибрејкерси, Овердрајв (хардкор из ЗР-а) и 6 Пацк.

6. Diže mi se na najlošiju ribu na plaži. Dal to znači da sam zagoreo?

7. čoveče na plaži si... bole te naočare!!!

8. Nisam više :) Banini reci mi istinu i nemoj da je ulepšavaš.

9. dok si mlad i dok ti se dize sve su tvoje, pa makar s kesom na glavi :D

10. зна ли ико како се креће цена ипхоне-а, друге генерације, половни/нови?

11. а тражио сам ту, нема друге генерације. а треба ми, продао би ми неки лик поприлично повољно (за цирка 100 евра) тај телефон коришћен месец дана, па ме занима колико ја могу да будем добар после.

12. Ne znam, ne mogu da nađem ništa drugo. Ali ipak, postoji mnogo biljih telefona od iphona. On mu dođe samo kao... Statusni simbol.

Raspitaj se, možeš naći nešto bolje za te pare.

13. па ме занима колико ја могу да будем добар после.

ма јок, није то телефон за мене. ја волим оне нешто мало старије нокије (нека н класа или слично). него дечку хитно, даје то за 100 евра, и узео бих га само да га после препродам, па ме занима могу ли да будем добар и извучем неку зараду, ил' јок. ништа, хвала, видећу да се распитам по радњама данас-сутра.

14. Raspitaj se dobro, sad je jako zajebano prodati telefon od kad imaju ova sranja za dinar i tako to... Imaš po oglasima likove koji preprodaju telefone, raspitaj se kod njih...

15. da li postoje neki "moderatori u civilu"??

16. Сурови. Одувек био број један на Вуки. Прво он, па Каизен, па остали модови.

17. Nešto kao MIA
    (Moderatorsko Informativna Agencija)? Sto posto

18. sad mi reče neko da je surovi bio admin, ali sad nema nikakvu etiketu...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.