Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Moj telefon ima tethering a ja još ne kontam kako se to koristi.....
Imam i ja jedno visoko tehnolosko pitanje. Ruter od neta mi je u dnevnoj sobi ( zbog onog OPEN TV-a ), a vajrles antenica je u mojoj sobi. I nekada radi po dve nedelje savrseno, a nekada danima na svakih par minuta puca konekcija, pa cekam par sekundi da dodje i tako u krug. Nekada nece ponovo da se konektuje, pa moram da ju izvadim, pa da ponovo utaknem. Do cega je to?
umireš, a tvoje psihofizičko stanje se manifestuje na internet
kad ti je organizam dobro, i internet je
čim kolabriraš, ode i net
:/
Do vlažnosti vazduha.
Nostese u kurce
Ja bih da ti pomognem, ali mislim da nisi bas najbojle objasnio situaciju.
Antenica je u tvojoj sobi? Antenica koja je povezana sa ruterom ili antenica koja je povezana sa tvojim kompom?
Utaknuta je USB-om u komp, a vata vajrles iz dnevne, od tog modema.
Puppet@
Hoce da puca veza zbog kabla od telefona. Malo si konfuzno objasnio al mislim da je to to. Meni tako pucala na par sekundi pa radi opet. Kablo od fona treba da ti bude prikljuceno na onaj spliter a ne u zid tako da zbog toga cesto hoce da stuca net.
Stavi fiksnu IP adresu, pa ce stabilno raditi.
Aha, kontam.
Zovi ove iz telekoma da ti podese ruter kako bog zapovijeda, očito dolazi do zakrčenja.
Imam osjećaj da ti net puca većinom kad se priča na telefon.
Znaš kako forgetmenot, ja bi se sa njima gurao dokle god mogu i na kraju bi otišao i 3-4 dana u zatvor nego im platio, al' ti si žensko pa ono, kontam da ti nije do zatvora :)
Kod jednog mog komšije je tako telefonski račun došao jedan mjesec oko 350-400 eura, on tražio i listing i sve, oni rekli kao da je sve u redu, da je on to potrošio, da nije greška, on ih poslao u pičku materinu, počupao kablove i kao stizala su mu razna upozorenja, tužbe, ovo ono, on sve to ignorisao i evo i dan danas (poslije 5 godina sigurno) normalno sve, ne koristi fiksni nijedan i to je to :)
U spliteru je, nije u zidu.
Ne. Evo sad sam sam kuci, i pukao je, al se rekordnom brzinom vratio :)
Ondak te zeza USB wifi kartica. Sto je cest problem sa eksternim wifi karticama.
Jedino sto moz da uradis je da proveris koji je softver kontrolise, njen ili windowsov difoltni, pa da mu odredis da uvek bude jedan te isti, a drugi da utamanis jer kad imas dva softvera koji rade istu stvar, cesto pokusaju da je rade istovremeno.
A to nikad na dobro ne izadje.
UDRI MARVI U MENTALNO ZDRAVLJE METODOM JANA PALAHA!
Odeš u sjedište, galamiš malo da privučeš pažnju i samozapališ se.
Žene će povraćati i padati u nesvijest a svi će imati dugotrajne i teške psihičke poremećaje.
Al ne ko onaj što je htio da se zapali konzervom benzina za zippo, bre, već kanister i ne štedi!
papet, to se vjerovatno dešava zbog preopterećenja lokalne stanice za adsl, ili kada su popravke neke, ubacuju softver ili nešto.
Meni se isto tako dešavalo, promjenio i modem i SRT, ali i dalje se isto dešavalo, tako jedno 7, 10 dana, poslije toga sve normalno, pa sam pričao sa čikom majstorom iz mtela, pa mi je objasnio da je vjerovatno problem u stanici, da je popravljaju ili preopterećenje ili u centrali nešto rade, pa se to dešavalo, jer 2 aparata su promjenjena i isto je radilo...
jel ti se zapuca nekad IPTV? Ako se i on zapuca onda je to ovo što sam ti rekao, ako se on ne zapucava a net štuca onda ti je do te tvoje antenice i kompa.
Nisam siguran da li zapucava, posto stvarno retko gledam. Moracu da pitam caleta kad dodje kuci.
ovo što remac kaže, radije bih otišao u zatvor na par dana iz inata, da oni ostanu na sudskim troškovima, mamu im.
od juče ne mogu napraviti poster. dešava li se to još kome?
Konačno i nas Bog da pogleda pa da počne zabrana pravljenja postera....! \o/