Разноразно питање

1. хаха, дошло јој 120 евра за телефон

ПИШАЈ ПО СИРОТИЊАМА И ШЛЕПЕРИМА НА ТУЂ ИНТЕРНЕТ, А И ГРБАЧУ ПРИДЕ

КО НЕ ПЛАТИ НА МОСТУ, ПЛАТИ НА ЋУПРИЈИ

ШТО ЈЕ БРЗО, ТО ЈЕ И КУСО

НАРОДНЕ МУДРОСТИ НОСЕ РАЗНЕ ПОРУКЕ, А И КАКО ЈЕ ГАВРИЛ СТЕФАНОВИЋ ВЕНЦЛОВИЋ ЈЕДНОМ НАПИСАО:

Не искај туђу мрежу што платио ниси
    Не срди се када кабле ишчукају разне
    Поснажнији интернети, за њих имаш плаћу
    Световници спремаће ти неугодне казне

2. Nisu ni oni ludi, neće te trpati u ionako pretrpane zatvore već će ti zaplijeniti nešto od imovine...

3. Ili onda ne moš da podigneš ništa na svoje ime dok ne izmiriš dug državi. Osudili su me na 120 eura kazne ili 2 dana zatvora zato što su mi oduzeli vozačku zbog brze vožnje (81 kilometar na sat po magistarli u 4 sat ujutru kad nema niđe nikog). ja reko sudiji piši zatvor jer nemam para. ne mogu da mi zaplijene imovinu zato što kad si državi dužan to ne rade, a to rade ako si dužan tako tim kompanijama poput mobilnih operatera.
    Moj drug radi u građevinsku firmu koju drži čovek iz Novog Pazara, znači gazda ima srbijansko državljanstvo. I, dobije ti njegov gazda auto na nagradnu igru. Pošalje on mojeg druga da preuzme auto pošto strani državljani ne mogu da učestvuju u nagradnoj igri i nisu mu dali, vele imaš neplaćenu kaznu za pojas, pa kad platiš dođi za auto. A kazna 15 eura. Pizdohare bolan.

4. Može da mi odgovorite na jedno pitanje? Da ne otvaram novu temu... Evo sad svi bruje o tome, a mene jako zanima:

ŠTA JE JEBENO ĐINĐIĆ URADIO ZA SRBIJU?

Ne pripadam nijednoj političkoj opciji, kad su ga roknuli nisam razumeo ništa, bio sam mali, a sad od njega svi izbacuju neke njegove citate tipa ''MI MORAMO DA SE NAĐEMO U BUDUĆNOSTI, TAMO VAS ČEKAM, OJHO HOJ, HO HOJ HO, GUTAJTE ŽABU, OPAA'' a niko da kaže šta je on praktično uradio pa ga toliko uzdižemo.

Unapred hvala.

5. Gazimudo
    Pa ubijen je.

Хахаххахаха које објашњење, одлично! :Д

6. Bio je vizionar, a ne lopov. Takvog sam ja dojma.

7. ne muči se Zapata, ko je slep i dalje neće videti, a ko nije njega ne moraš da pitaš...

8. Nemojte parole ljudi, molim vas... Oću konkretne stvari, lupam, potpisao ugovor za neki kačkavalj, iriški sir, u Futogu zaposlio 10 ljudi blabla... SAMO PRAKTIČNE STVARI!

Ne vizionar, ovo ono... i ja sam vizionar, sanjam da napravim picu čiji je nadev roštilj.

9. propagirao je zdrav život i rekreaciju, zato u njegovu čast milioni provincijalaca odlaze u BG polovinom marta da šetaju ulicama dok beograđani idu kući za vikend...

10. Niko ne ume da mi objasni?

11. Zapato, postavi to pitanje na forum DS-a, ako ima nešto tako. Ozbiljno ti kažem. Oni će valjda znati da ti odgovore, a i sigurna sam da će biti vrlo detaljni kako bi pokušali da te vrbuju da im lepiš plakate pred izbore.

12. Ne verujem da ću dobiti objektivan odgovor da postavim pitanje na forum bilo koje stranke.

13. Jebešga Zapata, došao si na Vuku da tražiš propagandu o Zoranu Đinđiću - to odeš na fejsglup i napišeš nešto pogrdno o njemu, pa kad ti se javi njih 200 onda znaš koga da pitaš da ti objasni kako nas je vodio evropskim putem u sigurnu budućnost u koju smo stigli još pre deset godina samo to još nismo primetili jer smo glupe krave. Indijske.

14. Ne verujem da ću dobiti objektivan odgovor da postavim pitanje na forum bilo koje stranke.

A na Vukajliji bi ga dobio sigurno. :)

15. Ja ne tražim propagandu, nego tražim samo odgovor na to zašto ga svi uzdižu u nebesa. Ti si stariji lik, možda znaš.

16. Pa ubijen je.

То је то. Одавно познато код нас, о покојнику све најбоље. И највећа говна ће после смрти бити третирана као добри људи, неки чак и боље. Чак је и мој ћале пао у бедак кад је умро Милошевић, а најебо је сто пута јер је био у опозицији. Таки нам менталитет.

17. То је то. Одавно познато код нас, о покојнику све најбоље. И највећа говна ће после смрти бити третирана као добри људи, неки чак и боље. Чак је и мој ћале пао у бедак кад је умро Милошевић, а најебо је сто пута јер је био у опозицији. Таки нам менталитет.

+9001

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.