Разноразно питање

1. Bvd, e, pa ne znam onda, stvarno.

Je l' još nekome baguje osvežavanje PVT poruka? Ono, poslao si poruku ili ti je stiglo nešto, a i dalje stoji "juče".

Slabo proveravam, ali i meni je tako ranije, sada je više spor kao na forumu.

2. nešto se menja na sajtu, kaizen unapređuje ovu verziju - strpite se, biće :)

3. nešto se menja na sajtu, kaizen unapređuje ovu
    verziju - strpite se, biće

И онда сконтамо следећи пут кад се улогујемо вукајлија има другачије офарбане бркове

4. Jel ova serija?

Nes, koja? Ništa se ne vidi. :P

5. Zašto me zajebava postavljanje slika decxko?

6. Zašto me zajebava postavljanje slika decxko?

Čini ti se. :)
    I mene tako, onda mi kažu da stavim .jpg, ali onda izađe prazno. lololo

7. Да ми одговори неко ко се разуме у електронику који таблет да узмем за 250 јевреја? Који ваља?

8. за 250 евра ваља сваки.

9. I meni poznata ta serija. Mislim da ide radnja da oni kao dodju tu na odmor i posle ostanu na tom ostrvu i drze neki bar a usput su i detektivi. Bila je na pinku al da me ubijes ne mogu se setim kako se zove

10. Plava riba ta je radila nesto sa kompovima kao, a bila je najseprtljavija. Jedna je bila crnka, on im je fazon glavna bila, a ova dobra je bila nesto izmedju brinete i crvenokose... I taj lik ne znam kako je izgledao!

11. Пацове, 7 или 10 инча?

12. Ne mogu da vidim sliku nesss....

13. "Akapulko hit", cenim da je to ova:

http://www.dodaj.rs/f/5/dX/xyM6k5J/hit.jpg

Nisam našla boljiju sliku.

14. Ma tu sam i ja hteo da postavim :)

15. To su likovi, ali Akapulko Heat je ovo...
    http://www.imdb.com/title/tt0105930/?ref_=sr_2

Ako je to to, onda sam ja debil, a riba je Alison Armitage...
    Ali evo pogledaj cast, nije Vrelina... :D

U castu nema nigde ove plavuse ni ove crnke... :D A oni su glavni likovi...

16. Е ајд неко ко се разуме у компове и та гомна, да ми рече, зашто неће комп да ми региструје јебени микрофон на слушалицама (хедсет)?
    Слушке раде, али не ради јебени микрофон, а зашто не бих знао, јер је јелте исправан...
    Пробао сам стотину наких глупости и ништа....

17. E taj djavo sa mikrofonom i meni treba olololo samo što sam ja dobio i papirić neki sa njim, ali opet ne mogu da ga koristim.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.