Разноразно питање

1. Ne, dobiješ lekove i košulju.

2. šta ako se pokaže da si uračunljiv? konkretno, više me zanima ovo vršenje eksperimenta na sebi, ako je zabranjeno vršiti na ljudima, da li se podjednako tretira vršenje nad drugim licem (koje je na to pristalo) i vršenje nad samim sobom?

3. da, zabranjeno je zakonom da se samopovređuješ, samoubiješ i tako to.

4. Nije, u Krivičnom zakonu stoji samo da se dobije od 6 meseci do 5 godina za navođenje na samoubistvo ili pomaganje u samoubistvu, a ako je lice maloletno, dobiješ 2 do 10 godina. Za samopovređivanje ide samo psihijatrija, i to te ne zatvore u bolnicu, nego samo neki pregled kurac-palac, i ako vide da si relativno ok, puste te i kao: "E, aj nemoj više, oladi."

EDIT: Evo ga http://i.imgur.com/pqzLSx9.png

5. okej, ali valjda ti je ta psihijatrijska pomoć zagarantovana, nisi u mogućnosti da biraš da li je hoćeš ili ne. nisam mislio da će da te šalju kod sudije.

6. htedoh reći, ako ne stoji u krivičnom zakonu, stoji u nekom drugom zakonu

7. Pa zagarantovana je psihijatrijska pomoć, ali nije kažnjivo. Osim ako psihijatra ne smatraš za kaznu. A i Warner je pitao da li se krivično odgovara.

8. na kojem sajtu mogu pogledati band of brothers?

9. Kako se zvala ona serija sto je ranije isla na Pinku, nije Vrelina Akapulka, nego neka fazon 3 ribe i lik su neki detektivi, i znam da je jedna bila prepicka bas?

10. Њушкала брате.

11. nisam ja vičan tome skidanju, operisan sam što se tiče rukovanja kompjuterom.

12. Nije Yeabatch, to je Djina Gerson, i ona je dobra, ali ovo su bile 3, neka trapava plavusa, i znam da je na plazi nesto, a jedna od 3 je vrh riba...

EDIT: Izgleda da je jeste Vrelina Akapulka, i da je to Alison Armitrage...mada nisam siguran..

13. Јел оно са Памелом?

14. Nije Vrelina Akapulka ipak... Neka druga serija. 3 ribe i lik, od kojih je jedna plavusa, na plazi imaju neku radnju a rade kao neki detektivi....

15. pobrisali su pola serija po ovim stranicama koje su ih prije prikazivale :(

16. Nije Vrelina Akapulka ipak... Neka druga serija. 3 ribe i lik, od kojih je jedna plavusa, na plazi imaju neku radnju a rade kao neki detektivi....

Pa ti ti je VIP. Pamela je bre ta plavuša, sto posto, ako je lik neki Crnac, posle valjda ima i neki Kinez.

17. Je l' još nekome baguje osvežavanje PVT poruka? Ono, poslao si poruku ili ti je stiglo nešto, a i dalje stoji "juče".

18. Naravno da nije Pamela...Plava riba je neka tunjava, sa plavim ocima, i na plazi se desava ne u kancelariji... -.-

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.