Разноразно питање

1. Купи месечну карту за грацки превоз, јеб'о ауто.

2. Zna li neko koja je pjesma koju opisah na prethodnoj stranici?

3. Никако Пежо.

Svakako Pežo. Ja sam zaljubljen u Pežo i rado bih posedovao nešto novo. Trenutno vozim prastaru 306-icu i obožavam ga.

4. Nije tata ukr'o, nije.

Ja sam zaljubljen u pežo 406 :D

Vitara je skuplja pa bi morao dizati kredit, ovo ostalo i nije nešto skupo, jebiga.

Jel vozio iko mečku, kakva je? Ne bih neku drugu, ova je taman onako mladalačka a i elegantna, taman za mene.

5. Ја волим пежо исто, мајка га вози... Што знам, овај 406 ми је недодер ја мислим, сто година ће трајат' јебем ли га... :)
    Мечка је исто добра, е сад за ову баш не знам, нисам сигуран да знам икога ко је има', али знајући остале, добра је :)

6. To je ta Mlatoni. Svaka ti picke dala.

7. Mečka nikako ne može da bude loša.

8. Скочко, поразмисли колико ћеш моћи да одржаваш сваки од тих аута и колико ће стварно да те коштају. Ни један од ових што си навео није јефтин. Мечка, Пежо, скупи делови, Витара џип који срче чорбу и вероватно је скупа регистрација.... Итд.

9. e da mi je ovo neđe nać. jes da je ženski auto ali bi istrpio tu sramotu.
    http://www.imgnook.com/JFbXPo.gif

EDIT: vitaru sam imao, ne grand nego malu, 1,6. loče benzin ali nije skupa za održavanje jer se na njoj ništa ne kvari. za ostala kola ne znam, nisam ih vozio. uzmi X6, nećeš pogriješiti.

10. Е то сам заборавио, пежоу дјелови јесу скупи, али мислим да се не кваре толико...
    Мајка је на њено замијенила ребрасти ФАБРИЧКИ после сто година, тј о'кинуо се био, мајстор се крстио кад га је видио :)
    Нису вала тако кварљиви ка' да су од гована, јебем ли га.

11. @Skocimis

Samo Mecka E klasa, ako ces tu da ga vozas metalik, a ako ces do Ulcinja u stetu onda zeleni...:) JEBACES!!!

12. A jebiga, sad vozam vitaru 1997. godina, 2.0TD i/c, ako šta može srkati to je ovaj motor :)

Razmišljao sam ja o održavanju, mečka je skupa za održavati ali je pouzdana ako se pazi, francuzi su mi do jaja, a maloprije sam precrtao vitaru jer definitivno imam problema za dijelove. Jeste da se ne kvare, najpouzdaniji su od svih ovih gore ali ako se nešto pokvari jednostavno nema dijelova u ovoj jebenoj državi. Nisu još japanci za nas.
    Došao sam do teorije:
    što je organizovanija država to više dijelova za japanska auta imaš. Dok sam vozio malu vitaru 1.6 benzin EPi (Electronic Petrol Injection) 1989. godina odlučim da radim limariju. I dijelove sam poručivao iz Švicarske jer ih za nju ima samo tamo i u Japanu, 25 km sjeveroistočno od Tokija.

13. Комшији једном црка' неки пластични дјелић са пумпе за воду на Хјундаија, ено му га $еди пред кућом, важи што ће дио наћ', али је нешто као крпио и муке мучио, мада камено је то :)

Зато је Голф два мајка, има чак она дефка, дођеш у продавницу ''Дајте ми један љеб, јогурт и дести ретровизор од голфа'' :)

14. http://youtu.be/LemwyVLYOVg

Ko kara ovu Ildu, zašto je niko ne ženi i da li mislite da je dobra pička? Meni je baš kulj, rasturio bih je ko makadam askonu. Da nije lezbejka? I ima li iko njen broj, da je barim?

15. i moja je bila takva. meni je stizalo sve iz Srbije: farovi koje sam polupao i jednom sam mijenjao cijelo kvačilo. ostalo se nije kvarilo. u stvari jeste, prednje staklo sam jednom mijenjao.

uzmi X6, čuješ li! :)

16. Okle mi pare za x6? :D

17. Узми х6, бићеш највећи чобан у крају, нема шансе да не омане. Скрпи се некако.

18. Ildu niko ne jebe jer, kako sam skontao, ne zaklapa ni kad spava.

19. "Не може ауто да буде скуп, колко њихало страве може да се дигне."
    Едеса, 3. век пре нове ере