Разноразно питање

1. evo, i enemi zna pravu vrijednost bmw-a.

2. Samo Mercedes od ponudjenih, Pezo ni pod drogama.

3. Ma ja ba, mečka bog.

4. Који таблет дузмем бре????

Скочко, купи мечку, јебеш пежоа и остала срања, а витара као и сваки теренац је неудобан и који ће ти то курац ако не идеш са њим у лов.

5. Узми х6, бићеш највећи чобан у крају, нема шансе да не омане. Скрпи се некако.

Decxko žašto vređaš paninara? lololo

6. Skočko mojne niko da te laže francuz je govno al 607 jebe. ko Audi A6 samo udobniji, veruj mi. c220 nema greške al moraš da budeš poseban tip čoveka za mercedesa :)

7. Који таблет дузмем бре????

Što jednostavno nisi pobedio na reakcijama?

8. Јер нисам реакционар и боли ме курац да правим наменски реакције. Немогуће да нико на сајту нема мртви таблет да препоручи нешто.

9. Uzmi bromazepam. Odličan tablet Covinjo maččččččko

10. Šalim se ja malo. Ni jednu napravio nisam za sve to vreme...
    Skočku oko kola mogu da pomognem a oko tableta se razumem ko magarac u astrologiju...

11. Pacove, Google Nexus 7 je dobar, vidim da ga svud hvale.

12. Aj jos jednom, mozda sad neko zna...

Kako se zvala ona serija sto je ranije isla na Pinku, nije Vrelina Akapulka, nego neka fazon 3 ribe i lik su neki detektivi, i znam da je jedna bila prepicka bas? Oni kao drze na plazi neku radnju, plavusa koja je kao smotanko, neka crnka koja im je gazda valjda, ta prepicka i neki lik....

13. Може бромазепам, бушмане, или два, три а и четри јебем тим сунашце, није за мене мртви таблет.

14. BLGDVGFRTA, da nije 'Njuškala', iliti, 'Snoops' ili tako nešto?

15. Joj, ja sam 607 mjerkao još onomad al' uzeh ovu vitaru što i sad vozim, rek'o aj malo...

16. Nije, to je sa Djinom Gerson! :D

17. Ne znam kakva je mehanika u 607, ali znam da je jebena lađa što se tiče udobnosti.

18. Kako se zvala ona serija sto je ranije isla na Pinku, nije Vrelina Akapulka, nego neka fazon 3 ribe i lik su neki detektivi, i znam da je jedna bila prepicka bas? Oni kao drze na plazi neku radnju, plavusa koja je kao smotanko, neka crnka koja im je gazda valjda, ta prepicka i neki lik....

Jeste akapulko hit, ali nastavak originalnog.

http://www.imdb.com/title/tt0180339/

19. Jeste...znaci ta riba sto trazim je Alison Armitrage, koju sam nasao i pre 5 sati... Bio sam ubedjen da ima jos jedna.. :D Hvala!!!

20. Lađa nego kako, francuz ako ništa bar je udoban. Mojne samo da je automatik. Loši su menjači. Inače vako jebe, on je i napravljen da parira A6 i to uspešno radi.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.