ja mrzim osmi mart pa me niko ne pita, svi traže cvećku i poljupce
Joj siroma'.
Ja 1. Maj volim jer je neradni dan, i ne pada mi na pamet da ustajem u 4 ujutru!
A volim da se sa društvom mlatim oko roštilja/kotlića/tanjirače kad god imamo lepog i slobodnog vremena ne samo za 1. Maj, i to u priprodi, jerbo ne živimo u urbanoj sredini i tako smo u mogućnosti. :)
Ja lepo odem u svoju pripizdinu od njive, ponesem roštilj, ćumur, babu, majku, brata, snajku, piva, sokova.
Ispod jednog drveta raspalim ja to, malo prodivanimo, izedemo, popijemo, popakujemo se i kući.
iovako ih jedva skupim na gomilu, ovo je jedan od tih dana kad se pruža prilika za to.
ja mrzim osmi mart pa me niko ne pita, svi traže cvećku i poljupce
Joj siroma'.
Ja 1. Maj volim jer je neradni dan, i ne pada mi na pamet da ustajem u 4 ujutru!
A volim da se sa društvom mlatim oko roštilja/kotlića/tanjirače kad god imamo lepog i slobodnog vremena ne samo za 1. Maj, i to u priprodi, jerbo ne živimo u urbanoj sredini i tako smo u mogućnosti. :)
Nema to veze sa ideološkim sranjima, na taj dan mi je godišnjica rođenom bratu.
Ja lepo odem u svoju pripizdinu od njive, ponesem roštilj, ćumur, babu, majku, brata, snajku, piva, sokova.
Ispod jednog drveta raspalim ja to, malo prodivanimo, izedemo, popijemo, popakujemo se i kući.
iovako ih jedva skupim na gomilu, ovo je jedan od tih dana kad se pruža prilika za to.
Него, шта је било са оним унапређивањем сајта?
BIće, u toku je, još se malo strpite.
A jel se zna konkretno šta će bude?
Sređivanje "ispod haube" il će primetimo nešto?
Sorry Bruce. :(
ma ne opterećuj se, odavno je slučaj, nema mnogo bola, samo se ne nalazim u proslavama baš na taj dan...
А кад ће отприлике да се појаве промене? У току дана? Вечерас? Сутра?
Uh bre, Sreto, sajt tek šesta godina kako postoji, a ti bi preko noći sve. Biće, radi se...
Uh bre, Sreto, sajt tek šesta godina kako postoji, a ti bi preko noći sve. Biće, radi se...
jbg, mi smo ti instant generacija
"Biće", he he.
Konkretno, Kaizen će možda da sredi neki bag. Možda je sredio ono za skidanje lajka/hejta, golem je to pos'o.
ja volim prvi maj jer volim opuštanje uz roštilj, a moje selo je idealna lokacija za te stvari.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/371707/Hakovali-smo-bilbord-u-centru-Beograda-zbog-naucnog-rada
Hakovo sam bilbord! Nisam hteo JBG.
Nisam zalazila u centar Bog te pita koliko, dok sam skontala o čemu se radi...
Vrlo dobra reklama za taj njihov megatrend.
najjace je sto misle da je to nemoguce :D
RAF je uvek davao stipendije najboljim programerima, dobar deo njih iako je upisivao etf, upisivao je i RAF paralelno. Pametni ljudi...
Da, ovaj sa crnom kosom kosom je dobio stipendiju zbog programiranja, inace iz mog sela :)
Ček.ček,ček. Vi stvarno mislite da su oni ovo "hakovali"?