Разноразно питање

1. Bruce

ja mrzim osmi mart pa me niko ne pita, svi traže cvećku i poljupce

Joj siroma'.

Ja 1. Maj volim jer je neradni dan, i ne pada mi na pamet da ustajem u 4 ujutru!
    A volim da se sa društvom mlatim oko roštilja/kotlića/tanjirače kad god imamo lepog i slobodnog vremena ne samo za 1. Maj, i to u priprodi, jerbo ne živimo u urbanoj sredini i tako smo u mogućnosti. :)

2. Joj siroma'.

Nema to veze sa ideološkim sranjima, na taj dan mi je godišnjica rođenom bratu.

3. Ja lepo odem u svoju pripizdinu od njive, ponesem roštilj, ćumur, babu, majku, brata, snajku, piva, sokova.
    Ispod jednog drveta raspalim ja to, malo prodivanimo, izedemo, popijemo, popakujemo se i kući.

iovako ih jedva skupim na gomilu, ovo je jedan od tih dana kad se pruža prilika za to.

4. Него, шта је било са оним унапређивањем сајта?

5. BIće, u toku je, još se malo strpite.

6. A jel se zna konkretno šta će bude?

Sređivanje "ispod haube" il će primetimo nešto?

7. ma ne opterećuj se, odavno je slučaj, nema mnogo bola, samo se ne nalazim u proslavama baš na taj dan...

8. А кад ће отприлике да се појаве промене? У току дана? Вечерас? Сутра?

9. Uh bre, Sreto, sajt tek šesta godina kako postoji, a ti bi preko noći sve. Biće, radi se...

10. Bruce

Uh bre, Sreto, sajt tek šesta godina kako postoji, a ti bi preko noći sve. Biće, radi se...

jbg, mi smo ti instant generacija

11. "Biće", he he.
    Konkretno, Kaizen će možda da sredi neki bag. Možda je sredio ono za skidanje lajka/hejta, golem je to pos'o.

12. ja volim prvi maj jer volim opuštanje uz roštilj, a moje selo je idealna lokacija za te stvari.

13. Vrlo dobra reklama za taj njihov megatrend.

14. najjace je sto misle da je to nemoguce :D

15. RAF je uvek davao stipendije najboljim programerima, dobar deo njih iako je upisivao etf, upisivao je i RAF paralelno. Pametni ljudi...

16. Da, ovaj sa crnom kosom kosom je dobio stipendiju zbog programiranja, inace iz mog sela :)

17. Ček.ček,ček. Vi stvarno mislite da su oni ovo "hakovali"?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.