Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sto da ne, povezani su na net preko klasicnog mobilnog telefona, bilbord je na netu takodje, ako izvalis kako je povezan, najmanji problem je da pustis bilo sta na njega. Da mi malo pojasni kako su ispisali kod, sa svojim znanjem iz informatike, I sam bi uradeo to.
Bilbord... onlajn... iPhone... iOs...
Does not compute.
hakovali bilbord, isti kurac ko da su hakovali mikser bake draginje. neka hakuju neku banku kao onaj klinac iz banjaluke ili ko drugi, onda će imati moje divljenje.
Đeneral, zašto tako krstimo generale?
za banku bi isli u tvorza :D
Ja bih njih i za ovo strpao u tvorza. Visokotehnološki kriminal, bato, nema šprdnje. Ako ovo budemo puštali sutra će se osiliti.
Zna li neko šta je ošljara?
http://vukajlija.com/osljar/167035
Hvala puno.
Skocimis, ndce ih tuziti vlasnik bilborda, kontam drzava moz sisa veslo..
Da li drugarica koja te je smarala dve nedelje da ideš sa njom u bioskop (a pritom se ZAPREPASTILA koje su cene karata jer nije išla od Slobinih dana kada su išli grupno sučiteljicom da gledaju ''Ptice koje nikad ne polete'') kada je konačno pozoveš, namaltretiraš se da uklopiš i još neke njene i zakažeš dan, prvo ti ne odgovara, pa onda pozove (ili cimne) pošto nisam odmah primetila, a ti je pozoveš natrag posle deset minuta i ona se ne javlja, pa tako tri puta dok ti NE UGASI telefon, i pored toga što joj je bila dijagnostifikovana depresija, je l' i dalje kreten? Ispali me bar iskreno, jebem li ti mamu mojim metalnim šrafom.
Bez nervoze, jebi joj majku sipkom :D
ženska prijateljstva bože sačuvaj
Ne ljuti se smorko, ko zna šta joj se dešava. Verovatno ima grižu savest da te ispali, pa će da ti složi neku priču... i meni je dijagnostikovana depresija. :)
Nek crkne. Ja je više ne bi zvao.
Samo opušteno Smorka, nemo' da se nerviraš.
I da, ako je živa i zdrava, kreten je. :)
meni to malo konfuzan post, ali predlažem ti da je pozoveš za par dana i kažeš "Ej, izvini što sam te ono veče ispalila za bioskop, ali došao mi jedan :khm: prijatelj iz Bajine Bašte pa nisam mogla da izlazim par dana"... neće joj se više omaći...
Dal' je kasno da kastriram mačka (poklon za rođendan) ako ima 4 godine? Nije bio seksualno aktivan, ali počeo je da zapišava kuću.
nikad nije kasno da ga kastriraš, pitaj samo veterinara ima li šanse da preživi :)
Pozvala ladno još jednom, UGAŠEN fon, E! Ugašen! Na pola trećeg poziva je ugasila! Jebote! Pa da imaš deset depresija, ne budi stoka jebena. NEĆEŠ IPAK U JEBENI BIOSKOP?! Ne moraš! Neću više ni da se trudim. A nije ni prvi put da zajebava, ali ona MENI da drži pridike kako treba po svaku cenu da se viđam sa prijateljima, bližnjima i ta inspirativna sranja... A tako me odjebe... MURŠ! Baš sam popizdela.
Nju ću. Ću uzmem od Gordona onu pajserčinu, pa ću joj onda ugurati svaki od mojih deset metalnih prstiju, naoštrenih i nepodmazanih naravno.
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20120807123123/factpile/images/2/20/Transformers-prime-20110209001626835_640w.jpg