Разноразно питање

1. Smorka, to prekidanje u pola trećeg zvona meni zvuči kao da joj se ispraznila baterija.
    E sad, svakako je trebala da pogledne na telefon, ako ste se dogovorile da danas idete u bioskop.

2. Vama ženama najveći problem bioskop.

3. Ti se skidas gola i trcis po kuci igrajuci se rata,

Jebote, moram da počnem da spuštam ovu roletnu... lololo

Babo, fora je u tome što ovo nije prvi put, ali je ovo stvarno bilo jako nekulturno, izbacilo me iz takta. Ona mene stalno UČI i pridikuje kako moram izać' iz rupe i kad bih samo da spavam, kako su prijatelji najvažniji i za nju, kako treba da trčimo zajedno oko zgrade, i kako ovo, kako ono, mnoooogo sranja sam od nje trpela i nisam ni pizdela, u redu je, ali ovo.... DA MI UGASI TELEFON posle svega... Nosi se u tri lepe, ma u trideset. Poslala sam joj poruku: ''Ok, kontam da te ne zanima. Pozdrav.'' Disconnected.

4. али озбиљно како вас није стид да држите животињу којој одстрањујете органе јесте нормални ви је ли бре. ту као хњхњохњоњх волимо животиње држимо их у кући а овамо им сечемо делове тела. огавно. пу.

5. Da ja vama kažem, svi ste vi mnogo nervozni i frustrirani, ne valja to. Mir u svetu.

6. Oko čega se svađate? Uputite me, nisam u toku.

7. Ne svadjamo se, Smorka je bestna jer je ortakinja izgleda ispalila, a nekom sirotom mačku su porodični dragulji trenutno na biti ili ne biti raspravi.

8. Vama ženama najveći problem bioskop.

Ma, nije problem, jedna manje, boli me uvo, ima nas dovoljno. :)

9. A šta gledate ako nije tajna?

10. Ja sam bre noćas zaboravila da uključim TA peć i smrzoh se. To su problemi!

11. Daj koliko mene puta ispale, ono, desi se nešto, pa kontam, šta se primate na prvu, pusti d prenoći.

12. Ma, neću da ga kastriram, bolje da ga oženim. Ili to tek ne valja?

13. A šta gledate ako nije tajna?

Oza. :)

Daj koliko mene puta ispale, ono, desi se nešto, pa kontam, šta se primate na prvu, pusti d prenoći.

Ih, milion puta sam izvisila, ali nikad tako da mi ugase telefon. lololo Ma, sad mi je smešno.

Ja sam bre noćas zaboravila da uključim TA peć i smrzoh se. To su problemi!

Meni toplo čim pređe 10 stepeni. :D

14. Ako sam pretukao dripca koji je oteo ženi torbu na ulici, da li mogu da budem krivično gonjen?

15. можеш, поготово ако си му нанео тешке. ал се неће тај пријавити.

16. Ako je tebe napao, ne možeš, ako nije, možeš.

17. 'Oćem posle recenziju. Baš mi interesantno izgledaju trejleri, jedva čekam da gledam.

18. možeš ukoliko si primenio više sile nego što je bilo neophodno za imobilisanje i sprečavanje krađe - čisto sumnjam da će policija to da stavi u izveštaj, ali ne računaj ni na nagradu

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.