smorka, popij pivo i iskuliraj. kao sto sam vec rekao. jutro je pametnije od veceri i nikada nemoj da saljes takve poruke na prvu jer pocesto (a ne zovem rastka) kazes sto ne mislis.
Znam čoveka koji je sa trećeg sprata pogodio saksijom u glavu lopova koji je pokušao da obije kola i bio na suđenju zbog nanošenja teških telesnih povreda. Što je i logično.
Можеш, ако си га тук'о више него што је потребно. Ал' тешко ће се усудити да те пријави такав дрипац.
Bilo u Rusiji pre par godina, upao lik u frizerski salon da pljačka, frizerka bila neki majstor karatea pa ga nokautirala, odvukla pozadi u neku ostavu, vezala za radijator, kljukala vijagrom i silovala tri dana. Na kraju ga pustila, a on otišao pravo u muriju. Sad on leži zbog oružane pljačke, a ona zbog silovanja. Kakvi psihopati...
http://www.theouthousers.com/forum/the-asylum/russian-salon-owner-rapes-would-burglar-for-days-t67823.html
Smorka, salji drugarici slike koje bi inace slala na Smijesne slike. Svaki dan po nekoliko, dok ne poludi. To ce je nauciti pameti. Ili gurnuti preko ivice u suicid, svejedno.
Можеш, ако си га тук'о више него што је потребно. Ал' тешко ће се усудити да те пријави такав дрипац.
smorka, popij pivo i iskuliraj. kao sto sam vec rekao. jutro je pametnije od veceri i nikada nemoj da saljes takve poruke na prvu jer pocesto (a ne zovem rastka) kazes sto ne mislis.
Ako su lake telesne povrede, čitaj bez slomljenih kostiju itd, nemaš mnogo razloga za brigu.
Znam čoveka koji je sa trećeg sprata pogodio saksijom u glavu lopova koji je pokušao da obije kola i bio na suđenju zbog nanošenja teških telesnih povreda. Što je i logično.
Biće. :)
MA, hvala ljudi, više nisam ni ljuta, mene to ne može da drži duže od dva minuta. :)
Bilo u Rusiji pre par godina, upao lik u frizerski salon da pljačka, frizerka bila neki majstor karatea pa ga nokautirala, odvukla pozadi u neku ostavu, vezala za radijator, kljukala vijagrom i silovala tri dana. Na kraju ga pustila, a on otišao pravo u muriju. Sad on leži zbog oružane pljačke, a ona zbog silovanja. Kakvi psihopati...
http://www.theouthousers.com/forum/the-asylum/russian-salon-owner-rapes-would-burglar-for-days-t67823.html
Umirujuće, neću služiti zbog silovanja... :)
Btw znate li da kod nas žena ne može biti osudjena za silovanje? Našim krivičnim zakonom tako nešto nije predvidjeno.
Edit: Bar je tako moja profesorka Krivičnog tvrdila.
Odakle ti to? Može da bude osuđena, ravnopravnost polova. :)
Al se ne dešava jer koji će muškarac da prijavi da ga je žena silovala? :D
I ja sam cuo da po nasem zakonu covek (osim normalno krvnog srodstva) nema pravo da se drugi put ozeni samo sa taštom.
pa mi srbi koliko nas jebu, samo nam jos zene fale :D
Који ли сам ја курац прочитао претходне три стране?
zato sto si darko
Bwahahahaah.
Nemerem niđe naći onaj gif s onom đembelom kako kisuje.
Набије те Дарко на курац, много вам је јак тај аргумент. Чим нешто кажем, одма сам Дарко Лазић. Сјебали сте ме само тако...
Ja samo da napomenem da se nisam tome smejala.
To uopšte nije smešno.
Manje vina manje vina...
I ja sam cuo da po nasem zakonu covek (osim normalno krvnog srodstva) nema
pravo da se drugi put ozeni samo sa taštom.
Nažalost. lolo
Mada, sud može da odobri taj brak iz "opravdanih razloga", a to će biti skoro uvek kada se podnese zahtev.
Ajde Marko, netjemo vise
Smorka, salji drugarici slike koje bi inace slala na Smijesne slike. Svaki dan po nekoliko, dok ne poludi. To ce je nauciti pameti. Ili gurnuti preko ivice u suicid, svejedno.