Разноразно питање

1. E, Rejven, nekad, po starom KZ-u nije mogla, ali po ovom iz 2005. sa izmenama i dopunama iz 2009. i 2011. može. :p

2. Види га овај Веверица, иако брише драгоцену архиву певетеа, ипак није лош правник. хехе

3. Jebiga Sreto, to krivično "učim" već godinu dana i nekako mi silovanje najlepši deo. :D

4. A pa nisam pratila materiju od kad ne idem u školu. Ali hvala na informaciji. ;)

5. Smorena, da sam ti bliži vodio bih te ja u bioskop ;)
    :šmek-šmek:

6. Сморка, ђидо у Чачак, имамо ПЕТ ДЕ БИОСКОП!

7. http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&nav_id=694349
    Да л' је ово реално, да не кажем могуће?

8. Који је модератор едитовао разлог бана код оне рибе која је заменила Вукајлију за неки чет рум. КОЈИ? И ви знате испасти цареви, мајке вам ваше.

9. Na koju foru se mozak pokrene nakon 7 sati bez kiseonika?

Možda uleti u opštu hibernaciju?

10. Па то и мене занима. Нисам упознат са материјом...

11. u poslednje vreme mi se desava kada skidam nesto preko torenta da uopste ne mogu da surfujem, uopste mi ne otvara nijednu stranicu a cim pauziram torent radi normalno. Pre sam mogao i dok skidam nesto da normalno otvaram stranice itd. Jel zna neko sta bi moglo biti?

12. Pokušaj smanjiti protok koji uzima torrent, pa vidi da li radi onda. Ako koristiš mTorrent, desni klik na ono što skidaš, pa "Bandwidth allocation".

13. Pa pretpostavio sam da je to al nisam znao kako da smanjim. Hvala

14. Koji je fazon sa tim Đinđićem?
    Već 2-3 dana nema portala, TV-kanala i radija koji ga ne pominju danonoćno.

15. Jbg, brate, Đinđoli je ostao neostvarena želja, naglo prekinut san, iako bi (garant) bio isti ako ne i gori lopov ko i ovi danas. Jbg, pošto nije dobio svoju šansu postao je simbol ubijene prosperitetne Srbije i sad svi žale za tim.

To isto ko i kod nas kad je Jelić doživio infarkt. Plakale i gore i jele u planini i rijeke i ptice na grani, a ne ljudi, ko da je Tito bio. A lopuža pod plaštom dobrog i uzornog predsjednika, sportista. Najveći uspjeh njegovog mandata je FK Modriča koja je bila prvak BiH. Serem se na takve uspjehe.

16. Који је модератор едитовао разлог бана код оне рибе која је заменила Вукајлију за неки чет рум. КОЈИ? И ви знате испасти цареви, мајке вам ваше.

Ајој какав бог хахахахаха хахахаххааааааа

17. Nisam, ali bih rado saznao jer sam je ja banovao... :)

18. Hahaha, jedno od najboljih obrazloženja za ban do sada. Koji si car!

19. Шта је с Курдом? Исекли му интернет, а?

20. Види га Веверица што се секира ањњњњ

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.