Разноразно питање

1. Znam, sećam se priče. :)
    Jao, koliko sam se ja smejala kacam videla nekog... Nešto od te sorte onako sređen u odelu, sa sve kravatom i aktovkom, seo do mene, na ono sedište kod točka (koje ja uzurpiram jer znam da mi niko neće tražiti da ustajem odatle), nešto je čukao na tabletu za neke biznise, a savijene noge, zguren jer je kod točka, a vozi se tom krntijom od 95-ice, okolo sve neke babe i dede se vraćaju sa pijace i te fore.....

2. I ja sam mislila da je u 20im.
    Al Brusa ne mo'š slagati za godine.

3. nije mnogo akana...

4. to neka nokia ,sta li je?6310i?

5. Ne znam šta su joj radili, koliko su je akali, ali stvarno... Mislim da je to zato što se nije sasušila, nije mršavica samo se ti teši. lololo

6. nije mnogo akana...

Мало прешла. Кућа-пластичар, пластичар-кућа и то.

7. LAi njoj se ne vidi da je tako matora kao kod Šer. Ona lepo izgleda, ali vidi se po strukturi kostiju da je matora. Ovima ne srastaju kosti kao nama, pa mislim da zato izgledaju mlađe (dok se ne zboraju). OPAAAAAAAA!

8. E, izgubio mi se na fejzbuku onaj prozorčić što služi za špijunažu drugih, ko je kome šta lajkovao, komentaris'o itd. Kako da ga vrnem?

9. Džordi,vrati se u red.

10. I meni je nestao taj prozorcic.

11. Znam ja malo javu. PVT stop, cimanje stop.

12. Meni treba malo vise od malo :)

13. Aj pitaj na pvt, možda budem znao. :)

14. Je l' moze neko da preporuci pucacinu iz prvog lica da ima dosta stealth misija?E da,samo da nije Sniper Ghost Warrior.

15. Sindjelic88
    Je l' moze neko da preporuci pucacinu iz prvog lica da ima dosta stealth misija?E da,samo da nije Sniper Ghost Warrior.

Delta fors xD

16. hoće li se sada otključati ona tema za predlaganje definicija za odabrane?

17. ne dok se ne iscrpi potpuno, da krenemo iznova sa čistom temom

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.