Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
А оћете све дефке узимати у обзир, или ћете избацити оне слабијег квалитета и ортачки предложене?
Izbacuju se one već odabrane, predlozi moderatorskih definicija i definicije koje ne mogu na naslov iz određenih razloga objašnjenih u pravilima za definisanje, ortački predložene se automatski ne uzimaju u obzir - to je bar poznato, a što pitaš za njih? :)
Зато што су моје слабијег квалитета а ортачки предлагане им праве директну конкуренцију. хД
Zašto izbacujete moderatorske? Nijeste ni vi popa u glavu ubili. Ne zezam se, ozbiljno pitam. Mada, ova druga recenica je napisana tako da ovaj post bude bar malo saljiv.
Gledao sam film igre gladi i film ko film, nije los ali me zanima jel neko citao knjigu, dal valja cemu, kako je napisana. Posto sama ideja knjige mi se svidja al sve nesto sumnjam da je dobro napisana?
Заљубио сам се у асистенткињу на факсу. Шта да радим?
Smotaj je.
U koju?
Jel moze neko da mi nadje onaj kviz, fazon izleti ti grad neki i ti moras sto blize da nabodes na mapi gde je?
EDIT: Ili je to fazon na fejsu bilo?
Smotaj je.
Ајде? :Д
U koju?
У Јелену Јанковић, Брковићеву и Урдаревићеву нову сарадницу. Знаш је? :Д
Igrao sam to na fejsu al ne mogu da ga neđem sad...
EDIT:
Pitanje: Ako ja razmišljam (hipotetički) i smislim neku foru, ukucam na google i skapiram da postoji 5800 rezultata pretrage, te se ispostavi da sam otkrio toplu vodu a to nema na vukajliji, da li to znači da ako ja to okačim kao definiciju da će biti plagijat ili doprinos sajtu?
http://www.travelpod.com/traveler-iq
http://apps.facebook.com/travelpod-challenge/
jedan od najjačih "kvizova" ikad :D
Hvala Vidro! Sacu da derem!
kako sam ja nekad drala.. eh.
Dobra, dosta slično geochelengu što sma ja igrao nekad pre
Verovatno znam bar iz vidjenja, mada ja za cetri godine na nijedana predavanja nisam isao tako da vecinu profesora upoznam na ispitu.
Ма ова је тек почела да ради, баш је млада. Могуће да је била са тобом у генерацији на факсу. лоло
Zato što su većinom predlagane sa pozadinskim ciljevima, ne izbacujemo baš sve, ali se moderatorske definicije ne biraju često - malo je čudnovato kad imaš neku "privilegiju", ispadne da je u pitanju nepotizam. Naravno, kad je predlog izuzetno dobar mi ga ne skidamo, pa Frenkijeva je trenutno na naslovu. Lično, skidam svaku svoju predloženu jer mi više ne treba naslova.
Izbaci onda i duplakove :P
Zezam se, dakako, dobar je dabl, neka ga.
Moguce veverice, sad je ona Selena asistent na mpp a moja generacija.