Разноразно питање

1. Ček mi imamo standard?

Tako se priča, ali ja ne bih baš verovao tim zlonamernim glasinama.

2. I to toalet papiru.

3. To! Altina majka svih toalet papira. lolo

4. Jel ovdje običaj da ti mod odabere definiciju za rođendan pa da ti virtuelni kurac bude što veći?

5. Jel ovdje običaj da ti mod odabere definiciju za rođendan pa da ti virtuelni kurac bude što veći?

Jeste, ako si ja. :)

6. samo ako ti je obični kurac manji od devet centimetara...

7. pa da ti virtuelni kurac bude što veći?

Jeste, ako si ja. :)

Hm...dis is sou okvord.

8. samo ako ti je obični kurac manji od devet centimetara...

А зато си ми одабрао дефку за рођендан...

9. Људи, купио сам два Дормео јастука, оно преко топ шопа..кад су стигли, смрдели су на бензин и трулеж помешано, вратио их, послали ми друге, иста ствар, ја их позвао они кажу, па ти ти је мирис меморијске пене. Па што не напишу онда да смрди на жабокречину маму им.
    Него, је ли имао неко сличну ситуацију?

10. Елем, Брусе, шта се дешава са унапређивањем сајта?

11. А зато си ми одабрао дефку за рођендан...

A ko te vuče za jezik, sunce te grijalo žarko! ;)

Ma jok, ponekad se odabere nekom za rođendan, ali samo u situaciji kad je taj autor već ionako zaslužio ili ima neku jako aktuelnu i dobru definiciju. Taman posla da je samo rođendan povod...

12. Imaju moji kupili, ja to govno pod glavu ne mećem... Nije smrdelo, ima unutra sunđer i okolo onaj klinac jastučnicu... Malo je čudan oblik, al kao to tako treba za vrat...
    Ne znam okle si, ali imaš valjda u gradu top shop radnju, i uzmeš direktno... ali prvo promiriši, ili povedi reksa da onjuši... :))

13. Thilmo, čuo sam slične žalbe, ja ne kupujem iz tih topšopova ništa, nemam para za bacanje.

Kaizen radi na unapređivanju, znamo koliko i vi.

14. Thilmo
    Људи, купио сам два Дормео јастука, оно преко топ шопа..кад су стигли, смрдели су на бензин и трулеж помешано, вратио их, послали ми друге, иста ствар, ја их позвао они кажу, па ти ти је мирис меморијске пене. Па што не напишу онда да смрди на жабокречину маму им.
    Него, је ли имао неко сличну ситуацију?

čini ti se, taj miris je samo iluzija ;)

15. samo ako ti je obični kurac manji od devet centimetara...

Pod hladnom vodom toliki je

16. Bruce
    samo ako ti je obični kurac manji od devet centimetara

to je baš veliki hendikep, tim ljudima treba dodijeliti invalidninu.

17. samo ako ti je obični kurac manji od devet centimetara

Zbunjen sam ovim odgovorom. Šta ako ti je neobični kurac manji od devet centimetara lololo

18. Dionysio
    Ne znam okle si, ali imaš valjda u gradu top shop radnju, i uzmeš direktno

Кад наручиш телефоном преко топ шоп било дупло јефтиније него директно, вероватно да увале те што смрде :)

Него, сад читам да је та меморијска пена малко и токсична и малко отровна. Па ако неко планира да купује, нек прогугла прво, да се не зајебе као ја.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.