Разноразно питање

1. to je baš veliki hendikep, tim ljudima treba dodijeliti invalidninu.

I odabranu defku

2. Koji je po vama savršen broj pjesama na albumu?

3. Nema savršenog broja, samo dobrih i loših pesama. Mada realno, ispod 5 i iznad 15 je malo/mnogo ako gledaš prosečan album.

4. Brzi ste s odgovorima!

I meni se sviđa broj 12, al i ovo što Čak kaže pije vode.

5. Zavisno kolika je duzina pjesme

6. Па ако неко планира да купује, нек прогугла прво, да се не зајебе као ја.

Ja sam planirala kupiti, skupljala naljepnice za popust od 50%. Sad sam se predomislila. Ali, ne znam ni kakav da kupim? Sa heljdinim ljuskicama, možda? :D

7. Требао си да отвориш тему, Јовичићу.

8. Je l' postoje Lavovi ili su ih zatvorili? Ako postoje ko je novi vlasnik?

9. Lavovi postoje, najvise ih ima u savanama Afrike, a ima i zatvorenih po zooloskim vrtovima, e sad ko je novi vlasnik ne znam ali msm da je i dalje Vuk Bojovic
    :)

10. Је л' може неко да ми набаци какав линк за лајвстрим меча између Ђоковића и Дел Потра вечерас? Требам вани, а стари каже да на домаћим каналима нико вјероватно не преноси па ако се испали за тв, да бар може преко нета пратити...

11. Фала братијо!

12. http://livetv.ru/en/
    На овом сајту такође јебу стриминзи, букмаркујте.

13. Mislio sam da se podrazumeva da mislim na kladionicu...

14. Moji skoro narucili dormeo, juce stigao i ne znam kakav je za spavanje al sto se mirisa tice, malo se oseca nesto neobicno ali niti smrdi niti je jak miris da bi se covek zalio i rekao da smrdi

15. Ja imam samo jastuke i merem ti reći da su stvarno dosta udobniji od ovih običnih. I ne cmrde. :D

16. Što mi nije neki mod odabro defku za rodjendan?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.