Разноразно питање

1. Приметио данас по НСу на сваком ћошку пандурација и на железничкој станици онај полицијски Ланд Ровер, а сад чујем и по БГу се размилели, шта се догађа?

2. Хапсе металике.

3. Гледаћеш их опет, они, Хамерфал и Макс Кавалера су овде к'о домаћи, мало мало па наврате

4. Jebote, ne verujem da bi neko platio da sluša Sabaton.

5. Platila bih, al nisam trenutno u mogućnosti, jer bi morala i nekog da podmitim da ide samnom, smor mi da idem sama.

6. Pročitah umesto "AUTORI BIRAJU" - AUTORI BANUJU, zašto se ne bi otvorila takva tema gde bi se glasalo ko da se banuje na recimo 7 dana?

7. Dobro pekki, otvori, ti ces biti pokusni kunic zbog otvaranja spem teme sa duplog naloga...

8. Kako zmaju radi poslovni instinkt. :)

9. Треба ми релативно објективни, квалитетан, недесничарски настројен, са добрим спортским странама, информативни портал. Дакле, дајте неке предлоге?

ЕДИТ Е да, и да нема оне, "посрао ми се у поштанско сандуче, да ли треба да спавам са њим?" рубрике. Дакле, мало интелектуала, ово оно.

10. enemyofthefreeworld
    Треба ми релативно објективни, квалитетан, недесничарски настројен, са добрим спортским странама, информативни портал. Дакле, дајте неке предлоге?

http://www.slobodnaevropa.org/
    Jes' da nema mnogo sporta, ali su antisrpski... pardon, antidesničarski portal. :D

11. Да ли ме зајебаваш?
    Ел ти видиш како се ја зовем?
    А ово исто ко евронет, само без јебозовне Маје Дивац? Дакле бесмислено. лолололо

ЕДИТ Не да буде антидесничарски, него да не буде десничарски. :Д

12. Ne mogu čitati list koji ima Coraxove karikature.

13. Ne mogu čitati list koji ima Coraxove karikature.

Misliš na Danas?
    EDIT Enemi, mislim da takav portal ne postoji.

14. Danas su dobre novine npr... Mada, uvek postoje sajtovi tipa Vidovdan i slični, u slučaju da ti je ovo previše levo... :D

http://www.vidovdan.org/

15. Da, Danas, ali je moj post bio vezan za taj portal što je prov okačio, i on ima Coraxove karikature.

16. Evo ovi, ovi su umereni :)
    http://www.stormfront.org/forum/f43/
    Jbg, ja listam đubrad tipa B92 i Blica, odem na Peščanik da se zatrujem još malo, čitam Dojče vele, ali zavirim i kod raznih desničara, šta znam, lažu i jedni i drugi. Mada mi se Politika najviše sviđa zato što je najpismenija i nema taj senzacionalistički pristup. Mada i oni lažu, naravno. Ali ta Politika daće jedan uvodnik Bošku Jakšiću, drugi Lažanskom, treći Vukadinoviću, onda opet nekom stranom ambasadoru... Nije da se ne trude.

17. Ne mogu čitati list koji ima Coraxove karikature.

Сад сам погледао, јесу лејм...

EDIT Enemi, mislim da takav portal ne postoji.

До пре пар година је б92.нет је био сасвим прихватљив за читање. (Много боље звучи него кад их гледаш/слушаш - It's not what you say, it's how you say). Али им је квалитет вести и генерално портала толико опао да не могу више ни основне информације да читам код њих.

18. Ahgh.... Prokletstvo poslednjeg posta. Jeste, B92 mnogo su pali. Da rezimiram sa prethodne strane - sve čitam osim raznih Kurira i tako tih... Ali prednost dajem Politici, nekako su najumereniji i najprofesionalniji.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.