Разноразно питање

1. Ма то ми треба, нешто умерено, да не лелуја, пренесе шта има и да нема тенденциозне наслове јер ме то много нервира, без обзира што мислим својом главом и што шта год да они напишу и колико год да их читам неће променити моје мишљење, али просто ме оптерећује. Изнервира. Као и банални текстови о некаквим студијама јебања и мушко женских односа и тако та говна... Док сам читао новине, волео сам Новости и ништа више, ал давно било. :Д

2. Ja sam počeo čitati Informer, em pišu najbitnije, em kratko i jasno.

3. Probaj Politiku ipak, čini mi se da su najkvalitetniji. B92 se sveo na prevod Dejli Mejla, Sana i Telegrafa. Ali koliko sam primetio, svi kupe iste vesti, i to od tih nekih engleskih i američkih tabloida, skoro doslovno prenose iste gluposti, u tom nazovi zabavnom delu. Pročitaš na jednom portalu, u 99.9 posto slučajeva eto ga u roku od 15 min. na drugom, i tako dok se ne raširi sasvim.

4. Mada mi se Politika najviše sviđa zato što je najpismenija...

Word
    I ja gledam da batalim Blic, postade Kurir2 majku mu

5. Најбоље не читати ништа као што ја радим.

6. meni Njuz najbolji...

7. meni Njuz najbolji...

Da, što se tiče informativnog dela, ali horoskop definitivno maše.

8. Jes Krupovbarski poklonjam, al' za pare.

9. Njuz zna katkad da prevodi vijesti sa neciklopedije, mada korektni su pa napomenu da je preuzeto sa iste. Njuz nije los.

10. Б92 је постао такво говно... Некад сам и могао да га читам, ал' сад нема шансе. Пре нисам озбиљно схватао да су "антисрпски" и шта све серу о њему, ал' све више и више ми изгледа да је тако. Ал' не само то, него су и лоши и неозбиљни. Спорт може да прође да се информишеш о основним стварима, мада су и ту лоши. хехе А тек колико су не_писмени...

Што каже Валдемар, Политика није лоша. Увек ми била готивна, мада ја ни један портал не схватам превише озбиљно. Ако ме нешто баш детаљније интересује, информишем се о томе са свих могућих страна и створим неку своју слику о томе.

11. Е да, једно питање: Прича се да се добија нека кинта, ако ти клип на Јутјубу пређе не знам колико прегледа. Је л' зна неко нешто о томе?

12. Delimično tačno, to ti je ono youtube partnership. Izbacuješ redovno klipove i imaš relativno visok broj sabskrajbera i pregleda po klipu pa ti oni kače reklame pored klipa i delite kintu. Valjda.

13. И кол'ко ту може да се заради?

14. Давно сам ја сконтао да је б92 заиста "антисрпски", левичарски, како год. Још док нисам читао сајт. Ал ми није сметало јер су им саме вести на сајту биле прилично објективне и коректне... Мееђутим... Ето.

Прича се да се добија нека кинта, ако ти клип на Јутјубу пређе не знам колико прегледа.

Чуо сам и ја, да наводно за милион прегледа добијеш неку симболичну кинту, ал не знам да ли је иситна и колика је кинта.

15. Zavisi burazeru šta kačiš. Imaš likove koji snimaju razne tutorijale za igrice i te pizdarije, likove koji jedu govna (čitaj Gassttozz), zatim ove što kače sve i svašta... jebeš ga ako to razradiš lepe se pare mogu uzeti, naravno treba dosta vremena i truda tu uložiti. Onaj Ray Wiliam Johnson zarađuje par miliona godišnje al nisam siguran jbg.

16. Б92 је постао такво говно...

golo govno su odavno, bar jedno 7-8 godina.
    prvo im se srozala politika, pa onda sve ostalo...

ja samo s vremena na vreme pogledam detaljno e-novine, sta cu kad volim hejt

17. Значи, симболична сума ако те усере неки клип, а ако си активан Тјубер, мо'ш да добијеш партнерство и будеш им к'о запослен. Интересантно.

18. To za simboličnu sumu nije tačno. Pare koje ćeš dobiti su povezane samo sa brojem klikova na reklamu koju ti stave pored klipa, dakle možeš imati milion pregleda al ako nije niko kliknuo na reklamu dobiješ... da prostiš masnu kurčinu.

19. @ sreta steta

Ako te bas zanima, kontaktiraj obozavaoca_fanova. Cini mi se da je on na nekoj temi pisao da je sklopio taj youtube partnership.

edit: http://vukajlija.com/forum/teme/22565-moram-nekome-da-se-pohvalim?strana=406#post_2308397

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.