Разноразно питање

1. Linkovo sam YouTube video. Otvori mi da definišem "sajta", a ne YT.
    Tvoj link radi.
    edit: pesma jebe kevu i zavija sarmu

2. šta je živa voda?

3. Жива, она из топломера, која се некако претворила у воду.

4. jes cuo za zivu sodu? e voda ti isti kurac samo bez sode

5. edit: pesma jebe kevu i zavija sarmu

Ово несам видео, ако се односи на ону моју линковану горе, фала!

6. @Букснетина™
    Što fala? Jel to tvoj rad?

7. Što fala? Jel to tvoj rad?

Да. :)

8. Да ли то споро шљака сајт, или је до мене?

9. зна ли ико песму која се врти у некој реклами на тевеу тренутно (или за телефоне, или за кредите, тако нешто), и има "i've got no worries, i'm okay"? има неки онако весео ритам, јебемлига. а страшно ме занима која је.

10. Јел икако могуће да ми се обрише ова дефиниција?

Едит: јесје...

Букснедит: Фала :)

11. Da li neko zna postoji li kod nas ( Bosna, Srbija ) operacija ispravljanja dioptrije? Znam da su u BG povremeno dolazili Rusi i radili te operacije. 'Oću da ispravim dioptriju, dokurčila mi sočiva jebena. Zanima me i cijena, naravno. Ako neko zna, neka mi šibne u PVT, moram na pos'o. Fala unapred.

12. ima u BL, cijena varira, zavisno od toga koliko imaju posla.
    računaj 2000 KM.

EDIT: saće link veb sajta klinike u PVT.

13. Reče juče Predražinjo da je u Beogradu oko 700 evra.

14. Da li neko zna postoji li kod nas ( Bosna, Srbija ) operacija ispravljanja dioptrije? Znam da su u BG povremeno dolazili Rusi i radili te operacije. 'Oću da ispravim dioptriju, dokurčila mi sočiva jebena. Zanima me i cijena, naravno. Ako neko zna, neka mi šibne u PVT, moram na pos'o. Fala unapred.

VMA, 800e oko, 200e kompletni pregledi... Ja u njih imam najviše poverenja, sledeće godine odoh da skinem to... I meni dokurčila sočiva...

15. Kolko tabova može da se otvori u Gugl Krom?

16. E ljudi, fala vam, Kramponom mi je dao puno korisnih informacija.

17. Resetovao sam sistem, i sad mi secka youtube. Šta da radim?

18. Јесте ли приметили колико је сајт растерећен за време трајања часова лоло?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.