Разноразно питање

1. meni je sve ravno ko kad idem Novim Sadom jer sam preko moba tako da i ne primetim razliku...

2. Kolko je duboka pička?

3. Kolko je duboka pička?

Онолико колико си ти обдарен и увек још мало више.

4. Kolko je duboka pička?

Онолико колико си ти обдарен и увек још мало више.

To можда ако си необдарен.

5. Изгледа да јесам, до сада сам мислио да је 5 цм довољно за сваку жену, док нисам видео да су курве и похотнице и да им није доста мојих 5 цм. А можда сам се и зезао?

6. A što znam, normalne mi je veličine reka bih, nije baš da sam ga upoređivao s kurčevima drugih ljudi. Ne, ozbiljno, baš me interesuje, jer svi smo mi nekad neđe gledali kako "black guy with huge dick destroys tiny white girl pussy" i zapitali se "Pa dokle više može da joj uđe!?". Ili je to neka optička varka, bijelo i crno, on normalne veličine a ona skoro pa midžet plus ugao snimanja.

7. А исто као што ниједан није исте дужине, тако и ниједна није исте дубине. Али ако питаш због себе, опусти се, сви се трипују док не сконтају да немају око чега да се трипују.
    Немаш правила ту.

8. linkovi sa 2Shared sajta nestaju sa postova...jel se to samo meni desava?

9. Seća li se neko reklame za Eurosalon nameštaj devedesetih? Zna li neko kako se zove ona lagana pesma na španskom što ide u pozadini? Svaki put je išla ista pesma.

10. Da li postoji tema Rusija?

11. Ако мислиш на тему оваквог типа: http://vukajlija.com/forum/podforumi/20, изгледа да нема...

12. Onda nema, da , hvala!

13. Sta radi moderator messalina( dok slusa ni jedne usne se neljube same)????

14. Postavio bih ovo pitanje ovde,mada verujem da ima zasebna tema za ovaj yip pitanja,ali da ne trazim.Ako bi neko mogao da mi pronadje jednu defku,mislim da je od nekog moderatora.Ta defka ima 3 primera.Naziv joj je fazonu 'sve je kul'.Radi se o kao dostizanju nivoa kada si superkul lik i nista te ne moze iznervirati.U svakom od primera lik1 govori tom superliku kako mu je nesto gadno upropastio,a superlik odgovara sa 'ma sve kul'.Nemojter zameriti ako sam negde pogresio u opisu,jer se ne secam dobro defke.Bas davno sam je procitao.Ali znam da sam bio odusevljen kada sma je procitao,i po meni je najbolja definicija na sajtu.

15. Hvala Srbine.Trazio sam je dugo.

16. Da li zene lude za polnom mochugom iz samo tri razloga?
    1 sav je u misicima
    2 prekriven naj meksom kozom
    3 okicen je krznom

17. Како се куцају угласте заграде на ћириличној тастатури?

18. Како се куцају угласте заграде на ћириличној тастатури?

E, da, to i mene zanima.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.