Разноразно питање

1. Hvala momci, hvala vidric :*

2. Hvala momci, hvala vidric :*

Nema na čemu.

3. El moze neko da mi nadje onaj post, bio je na nekoj defki o opasnim selima, ili tako nesto..radi se o tome kako je cak i Konan Dojl pisao o opasnosti nekog britanskog sela, pominje se nesto "lokalni mesar barata otrovima bolje od Raspucina"...treba mi za sastav o selu u Rusiji, pisem o "Revizoru"..

4. Boxer

Gugi, znaš kad Sekula kaže u istoimenom filmu Šta roveš kvočko debela? Onoj što kuka za dukatima. 200 puta gledao, 200 puta suze na oči.

ma gde nisam gledao, ludaci
    možda bi trebalo da Smorka i ja otvorimo forum: Oneželjenom dejtvuiprimenupreparatablablablaposavetujtesesaSmorkomibataGugijem :)

5. nije, šumeći eferalgan može maximum 8 tabl dneno jer je max prop doza 4gr a šumeća je 500mg, ajeaaaaa

Eto ti apotekara, i kad nađeš jeftiniji lek opet proba bar da ti uvali više tableta od tog jeftinijeg :)

Vidro, u jednom potezu smeš uzeti 1200 mg, znači komotno 6 tableta dnevno ako si odrasla :)

6. gle'aj brucea što spemuje i z'bava :)
    u jednom potezu se mogu uzeti max 2 šumeće, i preporučuje se ljudima koji imaju više od 75kg

7. Vidim spominje se Sekula... Samo da pitam... DIJE MLADA?!

8. pa to ja i govorim od početka, a ti i Vidra spemujete - imam 105 kila, a ispod metar čoveka ne računam muško :)

9. Vidro, u jednom potezu smeš uzeti 1200 mg, znači komotno 6 tableta dnevno ako si odrasla

Она је много одрасла. Мош ладно 10 комада друкнеш у цугу.

10. Iam 67 kila, de me briga :D
    Samo da mi prodje ova prehlada..
    Totalno sam nevoljan.. Nista mi se ne radi.. bas nista..

11. Она је много одрасла. Мош ладно 10 комада друкнеш у цугу.

upravo zbog toga, pazi šta pričaš ;p

12. Pošto me mrzi da tražim temu "Ko je prvi u nečemu na vukajliji", postaviću ovde. Ko je prvi po broju podeljenih ocena? Ko je najviše dao pluseva i ko minusa? Modovi, napred!

13. Зајклон је дао преко 100 иљада минуса, баш се пре неки дан похвалио на чету кад је дао јубиларни. :)

14. Hejter, a mod ahhahaa

15. ukupno je dao najviše ocena, mislim da sam ja na solidnom drugom mestu sa 154.000 datih ocena...

16. а трећи, четврти, пети, ааа?

ЕДИТ: и ја много тражим.. кажи исто још неке са доста оцењених

17. odgovara li crnoj gori rezultat 1:1 sa englezima, zna li ko?

18. nemam mogućnost da rasporedim autore po tom kriterijumu, jedino da kreneš redom pa ako naletiš - bio je neki lik koji ništa nije pisao i nije radio postere, ali je pročitao ogroman broj definicija, mislim da je on imao 100.000 kad sam ja bi negde na 70.000 ocena...

paninaro, nemam ti ja pojma o fudbalu :)

19. ma zajebavam, no što no odgovara! :)

20. Paninaro oni ostaju prvi u grupi, ako do kraja ne kiksiraju ni oni ni englezi odlučivaće revanš u londonu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.