Разноразно питање

1. znači ugasili smo ga. e jbg.

2. Čuj ugasili, pa prvi ste u grupi, imate pobedu više, nerealno je da se nadate pobedi protiv engleza ali vam je drugo mesto skoro zagarantovano.

3. nerealno je da se nadate pobedi protiv engleza

Veruj mi, veoma je ralno. Englezi ne mogu da se sastave vec 20 godina. Gori su od nas.

4. Пичке издајничке антисрбске, оборили сте мог цимера на тикету, могли смо вечерас да пијемо.

5. Veruj mi, veoma je ralno. Englezi ne mogu da se sastave vec 20 godina. Gori su od nas.

vidjećemo, može biti svašta.

6. Ja se izvinjavam na dezinformaciji, nesto sam pobrkao, uglavnom crnogroci su igrali 0:0 s englezima u londonu. Za sad im beze 2 boda i ako ne kikstiraju protiv malih ekipa idu direktno na svetsko

7. Voleo bih da znam koliko su visoki poznatiji bubnjari, al nemam blage veze kako to da nadjem?

8. Treba mi klip jelene keruše u nekoj emisji je pjevala, pitali je da opovrgne onaj snimak iz studija gdje krešti (još više no inače) i kad je zakreštala u studiju to bi još gore no na snimku. Bi to poodavno, al nemrem iskopat klip da ga jebeš.

PS: Da ga nije Kaizen obrisao?

9. Sele, zbog ovakvih gluposti evo ti jedan Sunđer Bob karton, a ako nastaviš možeš i Patrika dobiti!

10. Da li su za gramofone sve igle iste?

11. Све игле нису исте ни за џанкије а тек за грамофоне.

12. Jepse bre. Ajde onda ti sad meni rekni kak je svaka ploča ista za svaki gramofon.

13. То не бих знао.
    Игле су различите у зависности од врсте грамофона. Сваки грамофон има себи карактеристичну иглу за репродукцију која се временом троши. У теорији издржи неких 250-300 репродкција и потребно ју је замијенити, мада у пракси доживи и дужи вијек трајања.

14. Dok pucketa vinil, bil ga malo dudlala?

15. У теорији издржи неких 250-300 репродкција и потребно ју је замијенити, мада у пракси доживи и дужи вијек трајања.

Kurac 250, 300, imam gramofon star, mešlini od 82, 83, nisam sigurna, a non stop radio do kraja devedesetih :)
    Neko meni treba igla za Grundingov gramofon, zbog toga se raspitujem :)

16. http://oi47.tinypic.com/23kzuz7.jpg
    Koji je razlog uklanjanja ovog postera? Juče je čitav dan bio i bilo je preko 15 pozitivnih komentara na njega, imao je odlične ocjene i onda je izbrisan. Koji mod ga je izbrisao?

17. Ti čuvaš u kompu napravljene postere?

18. Јеси плакао кад су обрисали?

19. Ti čuvaš u kompu napravljene postere?

Što da ne? Ipak su to moji posteri a ne tuđi. :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.